Dužina jig štapa

Autor No, Veljača 07, 2018, 08:11:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nele01

Svojevremeno sam sa obale koristio sportex 3,3 m (lumboishijalgija a posle diskushernija) i neoprensko odelo pa u vodu do jaja. Jbg mladost ludost. Ultimativni stap mi je 2,7 m,  za soma 2,4 m, a za vertikalu 2,05 m. Nekako mi 2,7 m skroz ok za sve situacije, sto bi se reklo: Taman.

yopatami1

Za prezentacija i vođenje džiga bolji je duži, a sve ostalo je na strani kraćih štapova.
I naravno izbor jedne dužine je, kao i sve ostalo, samo kompromisno rešenje.

mamijo

Citat: šajzika  u Veljača 12, 2018, 19:43:02

jel nisi ti bushwhacker maneken ?

Mene ucili - da krut stap ne mora biti i brz shtap ... to sto njemu vrh ne landara kad se protrese ne znaci i da je brz - znaci po meni Bush nije brz shtap! Krut jeste, al brz nije! Nije to isto koliko ja naucio teoriju ..... Bushevi (koje imam)  se savijaju preko pola kad se napnu!
da - shtap mora da bude jak, krut - Dunav je to, ali kad se napne da se savija preko pola .. znaci nije brz ... brzi stapovi se savijaju u samo u gornjoj trecini ...
ako mene ucili pogreshno - onda opis u gornjm postu - ja ne pecam na stapove koji se savijaju samo u gornjoj trecini kad se napnu .. pa kakogod im krstili akciju/brzinu/krutost ... svejedno mi je :)
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

mossi

da - shtap mora da bude jak, krut - Dunav je to, ali kad se napne da se savija preko pola .

:ok:

No

Hvala  :ok: Interesantno izgledaju ali nisu baš za kupiti ovako na slijepo.

Megabass je neka druga priča.
Zadnja tri dana sam izludio buljeći u ekran tražeći Megabass, obišao sam Litvu,Latviju,Estoniju,Poljsku,Mađarsku,Njemačku u potrazi.
Jučer sam se ponadao da sam dogovorio, danas razočarenje, javio mi tip da nema na stanju  :uf:
Postoji još jedna kombinacija, nadam se da će uspjet a ako ne, pustit ću nabavku tog štapa da sazori.  :ok:

šajzika

A taj megabass si vidio i probao?
Audentes fortuna iuvat

No

Masa pročitanog o tim štapovima, uz preporuku čovjeka koji ima tri ili četiri Megabass štapa i kojem sam jučer bio naručio još jedan, model nešto slabije gramaže od ovog koji ja hoću. Nažalost nije uspjelo.

Čitao sam dosta o njima i trebali bi po svemu biti vrh.  :ok:

Nisam ga držao u ruci,a ipak naručio, možda je ludo al jbg. takav sam. 

šajzika

Ma sve 5.
Kupio sam ja par na nevidjeno  :stripii:
Svi oni love :hi:
Audentes fortuna iuvat

No

Prvo nas pa onda ribu.
:uf: ova dva tri dana kao da sam bio na pecanju. Ovdje nema idem dalje,ovdje neće idem dalje, ovdje nema idem ... i tako u krug.

Jedino što je dobro što ne kisnem, a kad moja gospođa čuje koliko košta štap mogao bi i kisnut  :stripii: :stripii:

Sg.Pepper

Ma kazes da gledas za “prijatelja” koji se ne kuzi u internet  :stripii:
dec d vej aj lajk it....

No

A ne, kuži se on u internet sigurno bolje nego ja, ali sam ja bio u fazi dogovora i on se priključio s narudžbom.
Sad on vuče neke svoje veze po Litvi. Nadam će da će uspjet.
Vidjet ćemo.

No

Citat: Sg.Pepper  u Ožujak 17, 2018, 19:33:07
Ma kazes da gledas za “prijatelja” koji se ne kuzi u internet  :stripii:

:icon_scratch:  Baš starim ti si ovo mislio u vezi žene.

A ne, previše ju poštujem da bih joj lagao bilo što.  :ok:

Sg.Pepper

:ok:
Sad se sjetih, pogledaj suzuki blanks, blankovi se rade u japanu (nemaju veze sa motorima) ima tih kracih, bilo ih je u njemackoj po web shopovima, a sada ih je poceo uvoziti i MG servis iz Bg, pa ako nebude nist od megabasa slozis si sam japanca (:
dec d vej aj lajk it....

No

:dontknow: Prva rezerva mi je Fenwick® HMG

Vidjet ću.   :occasion14: