Čestitke na ulovu soma

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:43:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Citat: maverick  u Siječanj 04, 2019, 18:42:14
A ne znam...ovaj je bio bas medju smudjevima...u pol metra jedni od drugih na istoj stepenici...opalio na lerovanje...bas se poradovao kapitalnijem smudju....Neki dan sam jednog veceg potkacio slucajno....

Bravo :hi:...

Neka on samo dođje... Bori se taj ko lav, da uzivas sa smudjevskim priborom...

nele01

Bravo momcici  :clap2:
Samo dobro cuvajte jajca da ne bi bilo morzeove azbuke.

alex7777

cestitke i pajti od tv-a  :stripii:  mislim stvarno ste neugodni sta da kazem  :pije:

No

maverick

Mlb...ovo nije riba.....ovo je podmornica ... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Hvala ekipa a hvala i rođi , da nebi njega napatio bi se tri puta više!! 6 cm je falio za skidanje lanjskog rekorda ali nebi bila fora da drugi ove godine odmah skine lanjski PB  :stripii: Godina tek počinje , imamo vremena! :icon_thumright:

šajzika

Meni drago samo sto sam vidio uzivo takvu  ribu i sto sam vidio sto mali cd 7 28 moze napraviti. :hi:
Audentes fortuna iuvat

SMT

feco

POLAKO I BEZ VEZE

mlb

Daleko sam ti ja feco od majstora , ovaj gore što mi plješće iznad tebe mi je idol!! To sam ja samo njega malo kopirao dok se ne vrati sa godišnjeg! :icon_biggrin:

feco

Nemoj biti tako skroman.....vidim tamo na sliičici piše "stari lisac"  :ok:......a bome majstor je i taj što ti plješće  :takoje:

A ja se danas vratio suva meredova
POLAKO I BEZ VEZE

Darko

čestitam obojici krkana na ulovima  :hello2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

SMT

Citat: mlb  u Siječanj 04, 2019, 21:32:03
Daleko sam ti ja feco od majstora , ovaj gore što mi plješće iznad tebe mi je idol!! To sam ja samo njega malo kopirao dok se ne vrati sa godišnjeg! :icon_biggrin:

:no: :no: :no:... Kad imaš ovakav ulov, drugi su nebitni :hi:...Neko zna, neko voli...

Ja sam ovaj drugi, samo volim  :takoje:

nekinho

Obojici čestitke na današnjem ulovu  :notworthy:

ivan 84

I tata bi sine...