Čestitke na ulovu soma

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:43:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

Citat: Kugla  u Siječanj 05, 2019, 00:19:33
Čestitke  :ok:
pajta vataj se kuma i rostiljada mani se somova  :stripii: jos niste odradili rostilj , sta se ceka  :uf:

ixion

Toliko se borim protiv korištenja sonara u ribolovu ali evo,priznajem, pobijedili ste. Naručujem si stroj!
Čestitam na zimskom Somu!

Kugla

Citat: alex7777  u Siječanj 05, 2019, 01:01:38
pajta vataj se kuma i rostiljada mani se somova  :stripii: jos niste odradili rostilj , sta se ceka  :uf:
Hm, koji roštilj,  nije valjda da smo nešto kum i ja obečali?

Stepa

Mladene to se zove riiba 🍺🍺 od svih panjeva ti najvećeg provedeš na pecanje :clap2: :stripii: :rofl2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

bonus

Maverick, Mlb, čestitke!  :clap2:  :notworthy:

majstor

Citat: feco  u Siječanj 04, 2019, 21:39:40
Nemoj biti tako skroman.....vidim tamo na sliičici piše "stari lisac"  :ok:......a bome majstor je i taj što ti plješće  :takoje:

A ja se danas vratio suva meredova
:notworthy: Naklon i pljesak od još jednog Majstora.  :stripii: :stripii:

SMT

Citat: Stepa  u Siječanj 05, 2019, 10:27:48
Mladene to se zove riiba 🍺🍺 od svih panjeva ti najvećeg provedeš na pecanje :clap2: :stripii: :rofl2:

Ko je taj? Panj?

mlb

Predpostavljam da misli na tvog vodiča koji te nahranio onim slasnim kulenom!  :stripii: :stripii:

TonyC

walpy

Citat: Kugla  u Siječanj 05, 2019, 09:29:35
Citat: alex7777  u Siječanj 05, 2019, 01:01:38
Hm, koji roštilj,  nije valjda da smo nešto kum i ja obečali?
Kume ja sam dužan roštilj!
Alex je odradio vrhunski posao i jedan roštilj je završio kod mene!
Kad dođe toplije vrijeme pali se vatra!!!
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

E kume pa nisi ništa rekao, nema se tu šta čekati ljepše vrijeme i sad je super  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Cestitke SMT  na izvanrednom ulovu.

Gledam iz dana u dan izlaziš i konstantno loviš. Ne smeta nizak vodostaj, sunce, mjesec a ni vjetar kao danas ( baš sam se nasmijao kad si stavio sliku jedrilice).

Jednom je Maverick rekao da se dobar pecaros prepoznaje po konstantnosti. Svakom se zna zadesit da ga usere sreca tj sretan dan ali samo  pravi pecarosi love konstantno i prilagode se skoro svakoj situaciji. Mislim da si ti to pokazao.  :hi:

Sto se tice C&R , tu se tesko ima sta reci, pustas vec drugi puta kapitalnu ribu sto je za svaki respekt.
Pokazao si primjerom da nije lijepo ni generalizirat sve Apatince, nismo svi isti i svuda ima kukolja , svakako si osvjetlao Apatinski obraz.
Sve u svemu želim ti još puno kapitalnih riba, lijepih slika i videa :notworthy:
Audentes fortuna iuvat