Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Vozio Ninju i kad mi se rodila kcer zapostavio motor i dodje lik da kupi, provoza se i stojimo pred kucom on se necka cjenka, kad je otisao  ja sjednem na motor da se provozam i reko sebi necu ga ni prodati, kako sam krenio mala toliko pocela plakati tata nemoj nemoj i onda par dana nakon toga ga prodam samo zbog male! Ali kaciga,  jakna i cizme su jos tu tako da jos nije sve gotovo (: trenutno samo bicikl!
dec d vej aj lajk it....

No

:hi: Nikad nisam volio motore ali taj  Harley i nije samo motor, to je stroj  :ok:

majstor

To je način života. Izgleda da sam omatorio. Danas ne bi imao muda voziti se kao prije. Ni auto ne vozim brzo, kči mi rekla da me ne prepoznaje koliko vozim polako.  :ok: :uf:

Harley

Meni je ovaj Softail cetvrti Harley kojega sam vozio, prvi bio Fat Boy 94. Kupljen novi u Budimpešti,  ovaj Heritage sam kupio 2007 u Evenstonu(Chicago)
Rađen po narudžbi (screaming eagle) ja i sin prešli sa njim preko 70.000km 90% stvari radim sam na njemu, zadnja serija Harleya sa karburatorom. Prije tri g. sam prodao BMW R1200GS,  to je bio uz TDM900 najudobniji motor koji sam imao.
Od svih koje sam vozio V Max 12000 je najgori, želja mi je kupiti još Monstera ali maloga 600 ili 800.
Jbna je to bolest, gora nego ribolov, ustvari kada vidim moga prijatelja koji se po zimi i magli zjbva da uhvati bucova😉 ovo nije ništa!!!

Poslano sa Save koristeći Tapatalk
Living your dreams, do not dream the life

Dukulele

Ja sam za ovu sezonu uzeo tronozac i kotlic :)
A sto se tice pecanja, ostalo mi je puno stvari za napraviti na samom camcu. Oko farbanja se jos dvoumim, ali svakako ga malo osvijeziti,  namontirati sonar,  vidjeti napokon za struju na motoru,  rijesiti nosace za stapove,  napraviti zadnju klupicu kod motora da ne kvasim jaja svako malo i da sjedim udobnije.
Samo da ugrije pa da se moze radit.

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

Baci nešto na ražanj, pozovi ekipu i da vidiš da ćeš odustati od sređivanja.

Dukulele

Majstore moj dragi,  ja sam profesionalni odustajatelj :)  Pa evo koliko mi treba da sonar namontiram, ljudi bi to montirali istog dana prakticki, a ja sve nesto sad cu sutra cu pa nije hitno pa treba ovo pa treba ono :)

Ali, aktiviram se cim ugrije :) A razanj, pa vidis da sam uzo kotlic! Samo na kasiku, jer Pajdo bas sa svojim zubima ne moze janje razvlacit :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

Mi ćemo mu usitniti. Može kotlić pooslije janjetine.  :stripii: :stripii:

Kugla

Harley svaka čast to su pustolovine koje se ne zaboravljaju  :notworthy:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Harley

I drugi spreman za sezonu, malo ga ispolirao, promijenio žmigavce, složio far i nek sretno ide

Poslano sa Save koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

:tongue3:  Ja znam za još jednog Harley-a, kojeg bi trebalo pripremiti  za sezonu,  je star, al još uvijek je to Harley, moglo bi biti nešto od njega  :ok:  :stripii: :stripii:

SMT

Spremni smo za 8 sezonu zajedno... Sve manje vremena imamo jedan za drugoga ali se ne predajemo... Stigli smo svagde negde zajedno...

On je SMT, ne ja :hi:... U V2 cilindra 130 KS, 1000 kubika, ogroman obrtni moment... Sve samo ne nežan i pristojan, sirov i brutalan, ne dozvoljava da umoran sednes na njega...

KTM sekta :stripii:

Harley

Jako dobar i kvalitetan motor, sretna vožnja!
Jbg ja sam svoje voznju na velikim motorima zavrsio, kupio sam si za probu Kymco Xciting 400i ABS pa budem vidio kako ce ici, iako kaze doktor da se klonim motora zbog godina i problema sa leđima.