Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Dobra cesta za vožnju motorom  :ok:

SMT

:takoje:

Strašna, samo odvrtanje...

maverick

Jedno od mojih sluzbenih vozila...Nisam nikad vozio motore i ovo mi je bas pravo osvjezenje....300 kineskih kubika....juri do blizu 80 km/h...ima i 4wd...bas zanimljiva igracka za obilazak polja

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

:clap2: :clap2: :clap2:

Eto tebe kod nas... Sledeće će biti neka “endurača”, za polje...

maverick

Dva dana nisam sisao s njega  :uf: ruke me bole... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Sljedeće s čim će se nadgledati polja su dronovi. Valjda ćeš izdržati do tada   :baba:

maverick

Imamo dronove vec vise od tri godine  :ok:

nekinho

Sad reci i da ribe loviš dronom onda će mi biti jasno zašto po tebi u Dravi ima toliko ribe...

maverick

Ma ne...to u firmi koristimo dronove....di da ga nosim kuci pa da mi jos upadne u vodu .... :uf: :stripii:

SMT

Obilazak pre “ poletanja “

SMT

Spremam se za neko putovanje...

Komad cevi od auspuha do lonca-izduva bi trebao da se ispolira... Da se vrati sjaj... Ima li neko preporuku za neko sredstvo?

alex7777

Citat: SMT  u Lipanj 04, 2019, 20:22:12
Spremam se za neko putovanje...

Komad cevi od auspuha do lonca-izduva bi trebao da se ispolira... Da se vrati sjaj... Ima li neko preporuku za neko sredstvo?

Pajta samo gas i bice narandjast  :stripii: :uf:

majstor

Lonac ti je akrap - piše na njemu. Poliraj - ima sredstvo baš za inox.

SMT

KTM je spreman, meni stomak još ne ide preko rezervoara tako da sam i ja polu spreman...

Ujutro start...

Novi Sad- Šabac - Loznica pun gas,  pa uz Drinu do Bajine Bašte, posle Tara( jezero Zaovine) pa pravac Višegrad na ručak...  Za cetvrtak je krajnje odredište sever Crne Gore- Scepan Polje, put vodi preko Gorazda i Foče uz Drinu sa bosanske strane... U Scepan Polju, spavanje u kolibi bez struje, na ušću Tare i Pive u Drinu... Tuširanje u reci...

Petak jutro, pravac na vrh Durmitora kroz gudure i ruralne puteve... Planira se ići po katunima i malo pojesti dobrog sira kojeg gore proizvode pastiri... Čašica razgovora sa gorštacima obavezna...Obraduju se ljudi svaki put kad se dođje u nedodjiju...

Uveče pravac Trebinje i noćenje...

Subota rezervisana za kafu u Dubrovniku i Herceg Novom, kupanje u moru, eventualno i Mostar ako se stigne... Uveče ovi moji će popiti po koje pivo u Trebinju...

Nedelja povratak iz Trebinja za NS preko Bilece, Gackog, Tjentišta... Pauza na reci Sutjesci u prirodi... Uz Drinu do Ustiprace, posle ka Rogatici i Sokolcu preko Romanije ka Zvorniku, pa bosanskom stranom do Bijeljine...

Ubice se dobrano preko 1000 km, pa se ide u Banju na 10 dana posle puta i rehabilitaciju na Dunav :hi:... Biće valjda i neka slika

majstor

Naplanirao ti toga pun kufer. I sam bi negdje putovao. Oprez na putu i sretno. Šalji fotografije.  :hi: