Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Danas je moj Bavarac dobio, saputnika iz Japana u istoj boji...

Yamaha Tracer 7...

Danas se djiram po gradu, prvi utisci da je motor čigrast, provlaci se svuda, ciklistika odlicna, kočnice dobre... mirise  na novo :hi: ...

Sutra ga teram u Sombor kod vlasnika, njega svi znate ovde sa foruma... Bicemo tandem i na cesti ali otom potom... za dalje se javljamo sa neke ture....

maverick

Na sta si ti sve tog čovjeka uspio nagovoriti  :stripii:  mora da je sretan u tvom drustvu  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Dogovaram sa Harleyijem neku kafu u Zg vec dugo... nikako ali bice... Okrenem motor na drugu stranu pravac CG i Budva... Tamo me ceka neka ekipa... zadnja guma po mojoj proceni moze do dole i nazad, normalne voznje...
Ceo dan na motoru, pravac Divcibare-Zlatibor-Zlatar-Bijelo Polje-Mojkovac-Podgorica- Budva.. predeli krivine, uvek sve top.... To ne moze dosaditi...
U Budvi jedan dan na moru, kupam se u hladnoj vodi ali prija...

Prodje dan brzo... Odluka je da se preko Zabljaka ide kuci... ujutro pokret, gledam gumu, šara postoji...stici cu... Put Budva-Cetinje i dalje ka Savniku i Zabljaku je takav, da tu glava zaboravlja problem koji imas... Gas na najjace, svaka krivina maximalno, cuvanje guma ne postoji... Tako i prolazim...
Na Zabljaku sam joj nakon 100km oduzeo zivot...

Nedelja, vrh planine... Znam sta sledi... Pitanje je da li takva guma postoji u celoj Crnoj Gori... Ne postoji, problem..
Zovem kumove u Niksicu i objasnjavam u cemu je stvar... S druge strane ide " kum nije dugme"... i spoznah u praksi sta to znaci tamo... Zove Milan, Dačo, Gagi, Ranko, Pop... Ljudi koje nikad nisam cuo, video, traze resenje... Nema ga, nema gume... Zove na kraju Ivan iz Podgorice, kaze ja sam taj i taj, imam tu gumu na svom motoru, sutra ujutro cu je skinuti i poslati autobusom na Zabljak... ostajem dan duze gore... Sutra stize guma, vulkanizer ne uzima ni zeton, Goran ne uzima nista sto mi je skidao i menjao tocak...

Pozdravljam se sa osobljem gde sam spavao i hocu da platim nocenje... Uvredih ih sa tim, nece da cuju...
Shvatih milioniti put sta znaci voziti motor... Pun utisaka krecem kuci za NS, stekao mnogo prijatelja od kojih vecinu nisam ni video...

Zasto sam sve ovo napisao!? Ne znam... nije prica o motorima, svaki je dobar...priča je o ljudima...

Ima nade za nas sve...

SMT

Sad se vec neke dane vozim na ovoj zadnjoj gumi...
Metzeler racetec slick...
Dobio sam je kao polovnu u gore opisanom postu... Guma je vozena par krugova na Grobniku ili jedno popodne...
Mislio sam da ja kupujem dobre gume...

Iako polovno, ja nesto bolje nisam probao u životu... Bolje od svake moje diablo rosso i miselinke nove koju sam kupio..
Neverovatno, kako se brzo zagreva, kako drži u krivini... Uvek imas grip, pravi slick...
Mogu samo da mislim kakvu smesu voze u trkama... ustvari ni ne mogu zamisliti...

Da li je za kisu i koliko ce dugo izdrzati!? Kako god, to mi je nebitno... drugi motor, druga voznja :hi:

SMT

Pripreme...

Danas 400 km do Golije, okolo naokolo... Sutra se nastavlja dalje... 5 dana na motoru...

SMT

Golija- Novi Pazar-Sjenica...
Nakon toga Donji Pester, lepse prirode nisam skoro video... Dalje ka Beranama, Kolasin, Mojkovac uz Taru i na Zabljaku kraj deugoga dana.... pit stop...

SMT

Danas samo spust do mora... Soljenje ceo dan...

SMT

Trebinje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SMT

Danas je bio povratak... 11-12h na motoru... Sa puzama naravno...

Trebinje-Bileca-Gacko- Tjentiste- Foca - Sarajevo- Vlasenica-Zvornik-Loznica-Sabac-Novi Sad..

Trebisnjica, Bilecko jezero, Gacko polje, Sutjeska, Romanija- Drina... Priroda uvek jednako lepa... I ko zna sta jos pored cega sam projurio... Vise gledam jel asfalt dobar i kako drzi...

Sad malo posao i ribolov

Naravno, dobrih ljudi i dobre energije na sve strane...

Nas serif odlazi u Kanadu, oprostajna voznja je bila...

Sent from my iPhone using Tapatalk

tutnja

A mogao si i preko Splita, da popijemo kavu.. nismo već odavno..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

SMT

Bili kod Mister No-a na radnom dorucku u Pozegi... Posle dalje ka Pakracu, Kutini... Sisak -Petrinja Glina pa na Rastoke na kolač... Kraj prvog dana u Lici...

SMT

Danas po Lici u poseti prijateljima... Jaka hrana i netvarna priroda... Posle Vrhovine- Otocac-Senj- Crikvenica-Rijeka.... kraj dana je u Puli...

Na kraju dana, se dagnje spremaju

SMT

Pula, Rijeka, Crikvenica, Karlobag, ka Zadru do Paklenice... Posle preko Obrovca i Zrmanje do Karina, tamo nas je cekao nas brat Ivo sa prasicom na rostilju... Skoljke ne drze dugo...

Posle u Kninu kafa, to je vec bio kraj dana... Gas do Drvara na prenociste... 500 km u danu... uz more je bilo top...

SMT

Drvar- Bosanski Petrovac- Kljuc pa standardno kafa na Ribniku

Dalje skretanje za Čadjavicu, preko Manjace za Banja Luku... Mesto na Vrbasu za kafu se zove Buk, svaka preporuka...

Malo lezimo... Malo jedemo... malo vozimo...

Idemo ka kuci...

SMT

Na Daljskoj krivini kraj ove ture... 1700-1800 km u 4 dana... Po ceo dan smo vozili, ja sam se uspeo okupati u moru jednom... Mnogo toga od planiranog, jednostavno nismo stigli... Bice prilike... put od Teslica do Doboja je najoptereceniji put kojim sam ja ikada prosao ... I tako godinama unazad... Danas sam rekao, da tuda vise nikada necu proci... To je milion auta, kamiona i ne znam koje cega jos...

Hvala Mister No-u na gostoprimstvu i ovim putem...

Nismo mogli izbeci sve kamere, previse ih je jednostavno :hi: ... Negde smo morali "poginuti", do Istre smo se drzali junacki...  Tamo nas je kamera oborila :stripii:  :hi: