Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

mlb

Citat: maverick  u Lipanj 16, 2019, 15:22:18
Mlb, nova igračka.... :clap2:
Neće mene tvoj kum više obilaziti!  :stripii: :stripii:

pajdo77

To je pravi bećar  :takoje:,60 konja na ručku  :hi:

maverick

:stripii: Čestitam još jednom...velike ribe loviš pa treba i veliki motor ...a kum...necu to ni komentirati...nekako mi sve to smrdi da ce i on pasti pod taj utjecaj i okaciti neku motorcinu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Citat: SMT  u Lipanj 16, 2019, 15:19:56
Jbg, ne vidim motor uopste...

Okači veće slike... Hoćeš ovde ili u temu merc... Voleo bih videti...

Ili me ti i Sajzika možete zvati na ručak u OS, pa da vidim uživo... :hi: :stripii:
Ručak iliti klopa bilo kakve vrste uvijek stoji samo da se uskladimo sa onim šejtanom!!
Još bolja ideja je da doletiš pa otpecamo koju rundu!! Red pecanja, red rakije i red onog kulena što ti voliš!!  :icon_biggrin:

mlb

Citat: maverick  u Lipanj 16, 2019, 15:46:25
:stripii: Čestitam još jednom...velike ribe loviš pa treba i veliki motor ...a kum...necu to ni komentirati...nekako mi sve to smrdi da ce i on pasti pod taj utjecaj i okaciti neku motorcinu
Sad kad ga dva puta opletem ide gore pila garant! Ili će moju potopiti  :stripii: :stripii:

SMT

Citat: mlb  u Lipanj 16, 2019, 15:47:52
Citat: SMT  u Lipanj 16, 2019, 15:19:56
Jbg, ne vidim motor uopste...

Okači veće slike... Hoćeš ovde ili u temu merc... Voleo bih videti...

Ili me ti i Sajzika možete zvati na ručak u OS, pa da vidim uživo... :hi: :stripii:
Ručak iliti klopa bilo kakve vrste uvijek stoji samo da se uskladimo sa onim šejtanom!!
Još bolja ideja je da doletiš pa otpecamo koju rundu!! Red pecanja, red rakije i red onog kulena što ti voliš!!  :icon_biggrin:

Hehehe :stripii: :stripii: :stripii:...

Jel ima displej na rucki? Trim na ručki originalno? Izvukao si sa strane ako dobro vidim?

mlb

Trim ima izvučen kao što se vidi gdje se inače držim za čamac kao i kontakt bravica , ima trim i na samom motoru! Na ručki je samo klasični gas i dugme za gašenje! Inače se motor sa tvornički ugrađenom ručkom čeka 10 tjedana što mi je bilo previše! Ovaj ide u kompletu sa komandama i satovima koje sam ja u principu mjenjao za ručku , uskoro ću uzimati i modul za spajanje na sonar tako da ću sve tamo imati što mi treba!

maverick

Kakvu brzinu si postigao na probnoj voznji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Išli smo malo preko pola gasa , sve sam izvadio iz komore pa su mi i baterije i rezervar bili nazad i tapše prednji kraj čim malo stisneš gas!Moram sad to sve instalirati nazad u prednju komoru pa ću onda malo ozbiljnije moći testirati!!

SMT

:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Inspirisani moto gp mašinom, a i dalje bez bremba... Najprestizniji Yamahin model, sto bi rekli R-1 ili nijedan... Model koji je zajedno sa Valentinom Rossijem doneo slavu i novac Yamahi... Motor od 200 ks, ozbiljna mašina,  ne znam... Meni te čeljusti ne izgledaju sjajno, deluju “jeftino”... Znaju u Yamahi sigurno šta rade i ko je ciljna grupa za prodaju... Suzuki na svoj najprestizniji drumski R(race) model stavlja brembo...

https://www.moto-berza.com/moto-vesti/noviteti/yamaha-lansirala-novi-r1-i-r1m/

SMT

Jedan navijački post, neobjektivan...

Tiha patnja... Ovaj  rasni Austrijanac mi budi leptirice u stomaku...

Bio sam pre neki dan u “KTM štali”, sedeo, probavao, zamišljao kako savijam i ispravljam krivine na ovom modelu...

V2 agregat od 1300cm3 naravno, koji oslobadja 160 ili 170KS  zavisno koja je verzija u pitanju, bez dodatnog mapiranja i akrapovica( tu se može racunati na 5-10KS)... Kolika je to snaga u pitanju ako se uzme u obzir da je 2 cilindra i da se radi o adventure modelu, strasno...Kakvu taj mogućnost i raspon daje “da budeš nervozan na gasu”... Maximalna brzina 280 km/h, gotovo na nivou nekih R(race) modela... Napravljen kako i treba, da bude pravi adventure model, nema šminke... Retrovizori, zaštite za ruke( kočnice), napravljene tako da kada se padne, nekosta puno plastika... Dosta elektronike, po čemu KTM nije bio poznat ranije, prednji far prati dnevnu ili noćnu svetlost, krivinu, tako se i pojačava-smanjuje... Tri moda vožnje, to je već sada standard kod svih...Vizir podesiv po visini,zavisno od moda vožnje... Tri moda vešanja... WP viljuske, brembo, interval servisa na 15.000km...Elektronikom su navodno obuzdali sirovu mašinu, ne da ju joj da bude “divlja” a opet mnogo snažna i moćna... Količina snage na izlasku iz krivine, koju isporučuje moj, sada već 10 godina star model nije za potcenjivanje, ovo ne smem ni da zamislim... A zamišljam...

Fantastični kadrovi i mogucnosti modela... Cesta mu je igranje... Pravi se R i S model, teren i asfalt... Ima razlike u vesanjima i udobnosti...

SMT

Kad te prijatelj iz djetinjstva sa kojim se ne vidjas često iznenadi... Znajući za tvoju pasiju ka nečemu... Lep poklon...

On ne čita ovo...

Ali gest :hi:...  Kad prve životne nestašluke prodaješ sa nekim zajedno... Valjda ni vreme i kilometri tome ne mogu ništa, ostaje...

Harley

Harley 1. BMW 2. KTM 3. onda dugo nitko pa Ducati............pa Yamaha......

Imaš vrhunski motor i vozi dok možeš,  ja na svoje ne smijem sjesti,  jbg.
Living your dreams, do not dream the life

SMT

Izgleda sam krenuo ka tom Harley Davidsonu, ne preskačući 2. mesto :hi:!

Sad mogu i zvanično reci...

Napustio sam “ kuću” posle skoro 10 godina i promenio boje... Moram priznati, teška srca, nisam sebe dugo mogao zamisliti na  nečemu  drugome... Vreme će pokazati da li ću se vratiti na 3. mesto... Lomio sam se dugo da li uopste nastaviti voziti ili u “pemziju”...  Glava protiv srca, teška bitka...Ima još malo baruta u meni... Izbor je bio samo ovaj motor ili ni jedan drugi...Zašto, ne znam... Sa V2 na 4 redna cilindra... 

BMW S 1000 XR, isporučuje 165 KS, trebalo bi biti brutalno...3 moda vožnje... Dosta  elektronike i podešavanja u toku same vožnje, čeka me mala edukacija i kilometri “upucavanja” i upoznavanja... Posle toga nadam se i neke duge destinacije i po koja fotografija sa istih... Biću spreman za start sezone...