Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ovaj sa ćelavim gumama jedva dobaci do 360 km/h...

Kod Yamahe, Honde i Suzukija se jasno vidi fabricka blokada na 299km/h... Oni u trećoj već dobace na 250 km/h... U 6- toj samo malo rasterete motor... Iz tog agreagata može se još dosta izvuci...Evropski proizvodjaci su “ pustili” brzinu malo preko 300 km/h....  Dosta su i skuplji, pa da nekako i opravdaju...

maverick

Znaci...od motora nas dijeli samo ta vozačka dozvola  :stripii: ...da sam imao ikad prije viziju da ce mi se to svidjati pa polozio...ajd...Jbg nisam ni tomos automatic imao...i ono neki dan bijah u yamahe i odusevio se s Tracerom 700...ono...iskreno mislio sam da tako nesto kosta puno vise  :stripii: :stripii: Ne znam nista o tome ali neka vizija je kao i bicikl...neki endurance model...za neke malo duze voznje itd itd...ali tu sam sigurno bez realizacije...samo razgledam...ali realno...ide tu i kriza srednjih godina....pa ako čamac ne pomogne...jbg...mozda ce motor  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Da imam volje kao prije, i naravno viška žetona, uzeo bih ovo malo drndalo i laganini uživancija

https://www.njuskalo.hr/chopperi/keeway-superlight-125-limited-mat-crni-zamjena-krediti-oglas-10159321

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Bliži se lepo vreme... mesec-dva, eto nas...

Harley

Living your dreams, do not dream the life

Harley

upload image

Još ova sezona i gotovo, godine cine cuda, lane par km ove godine pitanje koliko, nagodinu slijedi garazna rasprodaja  :-)

SMT

Top izgleda... Boja vrhunska... otvori ga...

Ja ih gledao nedavno u salonu... Lepo mi to za oko... Svaki  taj deo, taj zvuk... cela ta priča sto prati HD... I naravno, moćni V2 agregat...

Harley

90.000km sam napravi sa njim  za 15g., ovo je prvi veci servis, mijenjao ulje u  vilicama jednom, remen pogonski je jos originalni. 1350ccm  68KS, ima okretni moment kao manji kamion.  Ovaj novi mu nije ni blizu, previse elektronike i neke cudne boje ili sam ja zastario :-)

Prvi kojega sam imao bio je Fat Boy  kupljen 94. Vidim sada na ovoj zadnjoj slici sto si stavio

SMT

Ja ću probati još koju sezonu dok mogu nogu prebaciti preko njega bez stolice :stripii:

Stigla elektronika i u sirovi HD, ne valja  :hi:... Trka kod proizvodjaca je u elektronici i ko će napraviti agregat sa sto više KS ...  Kad je upakuju na adventure motore previše, to znaci da kad ga prevrnes u blatu nema više paljenja, otprilike... Na starim enduracama, podigni i pali dalje...

S druge strane moram priznati, da ista ta elektronika na putu pomaze... na ovom mom jarcu recimo kad ubaciš u rain mode po kiši, nema nikakvog osećaja nesigurnosti pri ozbiljnim brzinama u tim uslovima, lepi ga za cestu...sport mod(dynamic pro) opet daje neverovatnu agresiju i sve raspoložive KS, na uštrb bezbednosti... podešavanje vešanja, podešavanje da motor ne ide u blokadu, računanje svega bitnoga u vožnji... ide to mnogo napred...

Sve tu pod prstima i pred ocima... tvoje je da nadjes ritam... A ako “prespoji” negde nešto, nema ru spajanja žica... ispao si iz trke verovatno...

Harley

Imao sam GS1250 , super udoban motor, ali kada se nesto pokvari nema sam svoj majstor, pravac BMW

SMT

Još malo pa kreće som i asfalt da cvrči i lepi gumu... Nešto ćemo izabrati...

Do tada, sjajni kadrovi, sjajna muzika, priroda... Sve ono zbog čega volimo ovaj sport... I sve ono sto normalnim ljudima nije jasno... Teško obasnjivi mirisi i “teške boje”...

SMT

Stiže mi uskoro za koji dan, čekam discounte ... Deluje kako i treba..  Rekao bih da će više primene imati na Dunavu... Pravo pecaroško kišno odelo...102% upotrebljivo i u ribolovu...

Dosadašnja sva su bila, pola sata drži i onda počne da propušta...

Gumirano, kažu nepromočivo 100%, videcemo... Obećao sam im u radnji da će me neko sat vremena prvo polovati vodom, da vidim jel istina... Ako nije, reklamacija...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Još ne znam... Nadam se 150-160

Ima to jeftinije, samo mokre gaće od tih...

Rešio sam ovo prolece, ovakvo ili nijedno... Dosta sam kisnuo...Ako ne valja, e jbg

maverick

Pošto sam prešao u cabrio režim gledam da nesto ubacim u komoru pa nek stoji ako me zalomi neki ozbiljniji pljusak. Imam neko koje je nepropusta ali izgledam kao radnik gradske čistoće u njemu...imam i neko zeleno ali od prije par godina kad sam bio veci momak pa plivam u njemu...tako da...bas nesto biram ovih dana