Zakon o slatkovodnom ribarstvu

Autor maverick, Ožujak 21, 2018, 21:07:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

nismo mi unakazili naše vode..vec svega par ljudi,znaci doslovno parr ljudi koji na tone vade iz k.r

Darkestrah

Par ljudi nije krivo za Dunav, Dravu, Savu, sve druge rijeke i jezera... najteže je poći od sebe.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

silure

da da...par ljudi,pricam za u dunavu i u ritu,ribe je izaslo od tih par ljudi u rito dovoljno da je ostetilo kolicinski riblju vrsto cijelim tokom dunav kroz kopacki rit i dobar dio drave,vade u jednom izlasku ribe otprilike koliko cijeli ovaj forum za vrijeme jedne godine upeca...za savu ne znam,ali znam da je naše mrijestiliste ošteceno...s time poremeceno sve,ne pricam gluposti ja znam sta govorim

pajdo77

Ribička ili ne ali jučer mi poznanik na vodi kaže da je jedan od njih digao tonu i pol somova. sad u koliko izlazaka nije mi rečeno. Da je i ribička informacija pa da odgrabim pola hebem ti opet mi to nekako puno zvuči. Ne vjerujem tim rekla-kazala informacijama ali opet gdje ima dima ima i vatre kažu ljudi. Možda se to i sazna nekada ako je pravne države.

maverick

Jedan ozbiljan vertikalac na Dunavu je prosle sezone izvadio bar pola tona sometine...tako da ...A sto se tiče ribara....devsatirali su itekako....smuđa pogotovo....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

bez greske u izlasku smlate pola tone ribe i to je istina vjerujem da u organiziranom izlasku ovih dana visokih voda je sigurno izaslo par tona,ali posto je jedan pao koliko cujem neki dan sad bi moglo biti uspjeha u razmnožavanju riblje vrste..osim ako ga ne zamjeni netko treci u poslu

majstor

Reda mora biti, a nadam se da neće biti gluposti ala rezanje peraja i slično.  :hi:

im84

Šuška se da ribari dolaze u Kopački rit od godine :eek:
#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

Citat: Greys  u Prosinac 02, 2020, 22:13:24
Od 15 1 2021  :book1:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

dravski pecaros

Mi smo budale ako ne napravimo masovni prosvjed...većina ribiča ni ne razumije šta znači ulazak ribara u kopački rit...

alex7777

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 02, 2020, 22:25:10
Mi smo budale ako ne napravimo masovni prosvjed...većina ribiča ni ne razumije šta znači ulazak ribara u kopački rit...
Pajta puno labilnijih stvari nismo mogli napravit i slicno a kamoli ovo , pisi kuci propalo

ps

Citat: Greys  u Prosinac 02, 2020, 22:13:24
Ne bih se cudio da puste i lovce u Zoloski u nasem apsurdistanu.