Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma da...tu u takvim kombinacijama cijena plovila je par puta niza od samog motora...to bas moraju neki entuzijasti kojiimaju zetona kako bi ti to rekao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Reče ja da su neuporedivi tajmen i BF... Ne znam šta sam mislio...

Brzinu više nisam merio...

A realno izgleda ovako:

Tajmen  sa 15/20ks isplovljava, ja dok zakopcam jaknu, sklopim štap, otkljucam katance, on ko zna gde je... Na neke srednje relacije, slomih vrat da ga stignem...

Merio, ne merio to je to... A jbt, ako nisam u pravu...

rj

Citat: baka  u Kolovoz 22, 2018, 13:00:08
Citat: retfala  u Kolovoz 22, 2018, 12:27:23
Neide...tajmen sa 20ks ide 47

Ide, ide Tunjo, nisam ni ja mogao vjerovati, ali stvarno je istina sa Tohatsu 20KS 4t. Čak sam malo i smanjio, mislim da je uspio navući i više, ali ovo je sigurno. Mjereno više puta s različitim uređajima.

tajger iz NS imao je tajmena i hondu 4t 30 ks ..kupio je 3 ili 4 elise dok je dostigao 53 kmh
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

retfala

Ide sjetio sam se kasnije...ja sam sa hondom 15 isao 43...ali promasili smo temu.. :icon_scratch:

rj

5 ks gore i 10 kmh dobit ..jako teško ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Danas me pita kolega sto mislim o ovoj kombinaciji...rekoh ne znam, pitacemo covjeka koji to vozi cijelu sezonu..Da li je mogao manji motor....da li imas iste brzine kao i onda kad si ga počeo voziti...onako neki ukupni dojam nakon cijelog ljeta...i koliki je potrosac ta honda na tom koritu u tvom rezimu ako uopce pratis to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ovako, zadovoljan sam, generalno... Motor je mogao samo veći, sto se mene tiče, sa ovim iskustvom bar Honda 60.To korito se ne uzbudjuje previše od 50 ks. Ja lično na taj čamac ne bih išao ispod 40ks, šta god ko priča,uz dužno postovanje...Brzina mi je veća nego kada sam ga kupio jer sam podizao motor dosta i stavio JP... Naravno, JP je ispratila i elisa od 15 pitcha umesto 14. Letos smo posle te promene, recimo po idealnim uslovima dobili 5 km veću brzinu od one kad sam ga kupio... Ima po ranijim postovima koliko je tačno 5 x merena brzina ako GPS ne laze... Sada ima algi i ljige, trebalo bi ga oprati da se to ponovi. Sto se brzine tiče, ostala je inox elisa da se stavi, razmišljam o tome... Mislim da bi time izvukao (ili sa trenutnim  stanjem, da je izvučen)maximum iz kombinacije.

Korito je po meni mnogo plovnije na Ultimate nego na prethodnom modelu koji sam imao. Sto se potrošnje tiče, mnogo manja na pola gasa i brza kombinacija nego sto sam imao na BF i 25 ks ns punom gasu... U litrama ne znam, slagacu nešto...

Lično, mene je više impresionirao camac nego Honda. Nekako sam od 50ks to i očekivao(moć/snaga), dok su mi oko čamca punili glavu kako je to prejak motor za njega. Delimično su uspeli jer nisam uzeo 60ks.

Ako bi to neko i kupovao, treba da me okrene i da proba uživo....

maverick

SMT

Iz HR iz OS je stigao kod mene od Borne, on i ugradio... Kako je tamo došao, pojma nemam...

Posle i pre JP, nije ista visina, ni brzina.

SMT

Nego, ajmo dalje sa pitanjima... Bela površina ispred steneta(zanemariti kucu) je rapava, slabo se to pere vodom i sundjerom, kao i cela bela površina unutra.... Ostaje crno od cipela itd itd...

Sa čime vi to održavate? Kad i ako održavate... Mene ta belina ubija u pojam...

Darko

operi sa arf-om i izribaj četkiicom
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

SMT

Hteo sam napisati da me sramota kad stanem pored tvog čamca :clap2: ali evo ti si se javio :stripii:

maverick

Nemoj arfom leba ti  :stripii: s vremenom arf unisti taj sjaj...Nesto blaze...ali kontam da ako hoces neki vrh...Onda kupi hempelov gelcoat clener...Prah koji se mijesa s vodom i dobijes pastu s kojom to premazes ....malo cetkom utrljas i isperes...izgleda kao novo i spremno je da naneses vosak i tad ce se manje prljati

Darko

arfom se najbolje i najbrže opere , onim tekućim za suđe , a ako i gubi sjaj ionako ga poliram jednom godišnje dok je vani na servisu  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ajd bjezi tamo ...pa ti nisi neko mjerilo... :stripii: vise ribas čamac nego gospodju  :stripii: