Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kad dodjes na psihijatriju....doktor ce da obradi sve podatke i propise lijek  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Samo cuko u camac. Sve preko toga brzina rapidno opada :stripii:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Lekić ne deluje više a i uhvatili su me sa raznih strana, ubiše me bez metka :stripii:... Mislim da je presudno bilo sto sam dno oribao dobro, proveravali me 5 puta  :stripii: :stripii:

maverick

Pa i na pocetku je bio cist a nije ulazio u prevelike obrtaje..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Digli smo ga, pa zbog toga,ako sam dobro razumeo.. Ili ja na početku nisam nešto dobro radio...

SMT

Koliko bi koštala inox elisa za moj motor? Ako je Solas 15 pitch a, da li ide ista veličina u inoxu?
Šta se dobija s njom sem potrošenih para? Čija bi to elisa bila?
Solas mi se pokazala brze od Hondine, u ovoj varijanti...

maverick

Prica po netu je svakakvih..vecinom kazu da moze u inoxu biti veca i do jedan pitch od aluminija koji ti odgovara. Ja osobno nisam probao pa ne znam...neki se kunu da nisu dobili nista a neki da su dobili koji km vise. Mene tu vise zabrinjava sto se dogodi kad s inoxom opalis u panj koji pluta...nekako kontam da bi tu mjenjac dobio po lampi vise nego kad je aluminij u pitanju di cesto vidimo i da otpadne komad elise bez da iskrivi osovinu...

SMT

Jel ovo inox?

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

Mislim da je koliko me oči služe

maverick

To su cijene vani a kod nas su od 500 eura pa na vise ..ono otprilike

SMT

Da, tako sam i ja gledao... Pa mi ovo ispalo “premalo”...

To sto pričaju da su dobili koji km vise je 2/3/4/5 km/h?

maverick

A jedan pitch je recimo...od 300 do 500 okretaja vise...pa sad ovisi od plovila...koliko ides s 5000 a koliko s 5500...ta razlika je neki okvir koji treba očekivati, ali ovo je samo teorija...ne znam sta je u praksi

šajzika

Jel nebi onda u teoriji trebao preci na 16.
Ako je s 14 presao na 15 jer je 14isla u prevelike okretaje. Ak dobije s 15 jos okretaja onda opet ima problem
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa tako nekako ali jbg znaj ga