Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Pravi mi čovek ponudu za ovu EVU...

Aparat košta, ne smem ti ni reci...

ljuska

Citat: Kugla  u Srpanj 21, 2023, 16:20:43 Što točno mjeri, i s čim to kakav je to stroj
ma sprema ga za udaju pa ko sve dobro :stripii:

Kugla

Citat: ljuska  u Srpanj 21, 2023, 17:04:08
Citat: Kugla  u Srpanj 21, 2023, 16:20:43 Što točno mjeri, i s čim to kakav je to stroj
ma sprema ga za udaju pa ko sve dobro :stripii:
Misliš ide prodaja jer uz novu yamahu ide i novi čamac  :uf:

maverick

A ne prodaje...napisao je da se on i Nidzo uzimaju...kontam to neki brak na pomolu... :stripii:  Jbg susjed...oni su puno prije nas imali vece motore...izgleda šiju nas i s tim novim i modernim brakovima...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja bi uzeo pisanu potvrdu od tog čovjeka da je čamac ok i nema nikakav problem sa napuklinama i osmozom. Danas sutra ako se odlučiš na prodaju može se taj papir priložiti,kruha ne traži dok stoji među dokumentima

Kugla

Citat: maverick  u Srpanj 21, 2023, 18:52:25 A ne prodaje...napisao je da se on i Nidzo uzimaju...kontam to neki brak na pomolu... :stripii:  Jbg susjed...oni su puno prije nas imali vece motore...izgleda šiju nas i s tim novim i modernim brakovima...
Ja bi reko da se sprema novi čamac, a ovo o braku  :uf: ne bi ulazio u to  :stripii: Čekam priliku da odem do tog restača da isprobam sve te delicije i upoznam momke  :ok:

SMT

Kaže majstor montaža separatora subotom 50€, a nedeljom 100€...

Radnim danima je džabe... Zovite ga... Ko nema broj, daću mu....

maverick

Bar si ga namontirao u ladovinu pa neces morati cugu plaćati  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Brate,

I dnevnica i pivo ladno... Kaže da je takav posao, da ga ni on ne voli...

Treba i onaj pod od eve lepiti, moramo biti dobri!

maverick

Nije Nidzo lud...ja sam s takvim sljakicama...dva tri vijka tamo vamo, djecu iškolovao...Ima momak taj pogled mehaničarski...duge trepavice i te fore...kad se god nasmije i kad god trepne...ide deset eure cijena prema gore

SMT

Posle NG ide treća registracija... sto će reci da će mu biti punih 6 godina... Vreme leti... Po koja tetovaža od kamenja, panjeva i ne znam čega još... Možda bi ga trebalo ispolirati i tako to, ja ću to uraditi, nikada a možda ni tada..Neka, nek se vidi da se koristi... Od ulaganja za ovaj period, nula... i tako će i ostati...
Sidra sam jedino menjao, jer sam "hranio" mesta... Možda bude neke šminke na njega ali to kažem svake godine, pa ništa... Niti je on za šminku, niti ja...Kineska folija užasno zalapljena stoji još, to BOGOTAC skinuti neće a trebalo bi... jbt, ni tepih nisam promenio, užas...Ti kederi, gume, vrata, to sve ok... komore suve kao barut...

Biće tu kod mene, dok ne napuni 9-10 godina, posle može i u "kobasice"... Malo mi zao sto sa Hondom nisam isterqo priču do kraja ali dobro, bolje nov motor!
Sve u svemu, ova kada je plaćena 2000€, nema mesta gde me nije odvela i bila...
Meni to i dalje za ono sto meni treba, radi posao... Ja sebe nešto ne vidim u velikim i širokim čamcima ali nikad se ne zna...

Oko motora, nemam šta komentarisati.... Ozbiljna je to mašina... Ima-nema algi ona se igra sa ovim koritom...Pase na svaki čamac a ne na ovaj moj...
To je kombinacija, raketa!

U čamcu, veslo, 2 štapa, nešto varalica, rezervno odelo, Lampa, flašica vode, nož... znaci 3-4 kg opreme, ne vise... još ću smanjiti... Nema rakije, nema kafe, slanine, jbg... gosti mogu dobiti po koju gumu i to je to :hi: !

Možda ga operem do zime  :hi:

pajdo77

Bolje bez goriva nego bez rakije. To je moj moto. :stripii:

mlb

Imaš šajbu za skidanje naljepnica pa kontam da bi mogla i tu foliju skidati! Ide na bušilicu.

SMT

Tek mi sada istice registracija!

Da li je registracija kod nas pojeftinila!? Ja nesto nisam upucen...

Elem, danas sam poplacao sve, izadje za 3 godine 21.000 rsd ili da "prevedem" oko 180€! Pre 3 godine sa Hondom 50 ks sam platio 30.000 rsd... Razlika je u polisi osiguranja skoro za duplo, s tim da se sada vodi da registrujem 40 KS... Ovo sve ostalo je cini mi se isto...
Sutra predajem u kapetaniju, nesto imam osecaj da ce me vratiti da doplatim jos nesto...