Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Garofeeder

Citat: šajzika  u Svibanj 16, 2023, 10:34:12 Ako imas vode u camcu, pada jaka kisa na pecanju, zapljusne te val ili nesto tako , onda izvadis cep i opalis po gasu, sva voda ekstra brzo izadje van, puno brze nego sto ti mozes izbacat.  Tako sam prao camac i ribao s puno vode pa ga ovo isprazni nabrzaka.
E da, ako zaboravis cep, stavis samo neku majicu ili tkaninu na rupu i voda nece ulazit.

Ovo moram probat  :notworthy:

alexdja

Citat: SMT  u Svibanj 16, 2023, 10:04:51 Kod mene će to biti rešeno na sl način... ulazim u Nidzin camac, on je pored, pa stavljam čep :stripii:  :hi: ...

Imam osecaj da ću krenuti bez čepa!

Probaj da staneš na špic pramca, ako nije sam čamac već previše opterećen to bi trebalo da podigne krmu i da ti većina ili sva ta voda što stoji iscuri kroz otvor...

Onda samo treba staviti čep iz Nidžinog čamca... :icon_biggrin:
       Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

Oko 19h se očekuje ozbiljan pljusak i nevreme. Pravi test.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Posle svih ovih dana... prizor od jutros.... Izgleda ostade 50€ u džepu...

mossi

Bio danas i bacio malo pogled, sve kao na fotki.

Interesuje me samo leti kad pukne 40, ta voda će opet biti na tom nivou tj uvek je isti nivo. E sad hoće li ta voda da pozeleni i usmrdi se sve sa tepihom zajedno?

SMT

Od vikenda do vikenda će biti bez čepa ili kad se duže ne koristi!

Taj tepih iskreno, ne znam čemu služi... leti smrdi od slina, a preko cele godine kupi pesak... Ja sam to stavio jer mi je ta unutrašnjost čamca smetala u beloj boji... Sad sam potpuno ravnodusan prema tome i može i da leti iz čamca... Lakše je za održavanje bez njega...

SMT

Ovaj Hempel Hard Racing izgleda nije prevara... Ništa se ne hvata na njega... prošao je sad već neki period...
Bio sam nepoverljiv, na Zorku mi se hvatale alge dobro...

Samo sa JP skidam alge!

ivan 84

Pričekaj još malo dok ugrije voda :icon_scratch:
I tata bi sine...

miha

mislim da je do novog motora ... :ok:

maverick

Hemepl je uvijek bio priča za sebe...jedan dan valja ovo drugi dan ne valja , ponekad komuniciram s "stručnim osobljem" bude tu stvarno svakakvih savjeta...ovisno tko se javi na telefon. Uglavnom treba experimentirati i s drugim proizvodima...Sto se tiče Hardracinga...brzina je dosta bitna...sto su vece brzine bolje radi...Kod nas velika vecina nema brzinu preko 40 u cruzu i doista tad je svakako problem...ovisno o mjestu parkinga...nekom vise nekom manje. Ja nemam ni ljige...ali i prosječna brzina kojom se vozim je preko 45...Vjerojatno je slična priča priča kod SMT-a...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Teccell je vrhunski. Jako je tvrd i predviđen je za camce koji idu preko 40km. Najgori antialgin koji subikad napravili je onaj alusafe, mislim da ga vise ni ne prave.

mossi

Taj Alusafe sam napljuvao oma prve godine.
Cena ista, a ne izdrži 3 meseca. Đubre.

Kugla

Taj neki i ja imam ali nahvatale se lijge ili alge ne znam šta i brzina drastično pala. Čistio jednom onako na flosu i bilo malo bolje, za koji dan moram na neki sprud i dobro sve očistiti

SMT

Reč dve i o motoru... iz ličnog ugla...

Prelazak sa motora 5 god starog, na potpuno novi je pravi potez sam po sebi... Prelazak sa Honde na Yamahu, tj povratak, nije mi to sad nešto da bih komentarisao...

Sama Yamaha se pokazuje kao jači motor, ne mislim u krajnjoj brzini jer ni ne merim... Nego nekako se igra sa čamcem, leti... Cettiri cilindra definitivno tiše rade... ona samo "fijuče"... Uz čisto dno, to bolesno ide... Zajebava se sa tim čamcem...Trim na palcu, prava stvar za mene... Ta ručka meni nešto bzv napravljena, tj ugao ali ok, ja to dirati neću... Nešto mi ključ teško ide u bravu od neke gume al jebes to...

Uglavnom Yamaha brije... Zadovoljan sam na kraju dana iako sam bio skeptik, samo zbog težine motora... Ide to iznad vode uz pravo trimovanje...

Ozbiljna mašina!

ossa

Motor je odlican. Vidi se da ste ga posteno zalili pivom i rakijom...kafom.
Rec dve i o potrosnji. Ocekivao sam da zbog injectiona jos manje trosi. Ali i ovo je taman solidno. Sa praznim rezervoarom, skoro,  smo isplovili i bili dva sata na dunavu i vratili se i ostalo goriva koliko vidim za jos jedno dva pecanja. Camac sam po sebi je sa tim motorom vise nego ok. Ali mi nije jasno kako se to registruje sa toliko ks ?
Malo se navozali... malo pecali do duse bez ulova ali smo oprali alge . Za mene je to bio praznik.
A Jova k'o cika Jova pravi zmaj- brzo i bzvz.

Vidimo se legendo kad se opet nahvataju alge zovi da idemo na vodu.

Naidju krize, drukcije grize...