Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Kad sam mu rekao ossa da ima i drugih stvari osim pecanja...nisam bas mislio da ce tebe povesti na vodu u ovim speedo gacicama...ali ako vam je bilo lijepo prepreka ne smije biti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

To on zbok BMW-a uzeo . Ali nisu hrdjave. Prave za Crikvenicu.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Ja sam na forumu primer kako ne treba...

Za nautiku je to tako 1/1...

E ovako ne treba, 102%...

Kupio kad i motor, stoji u sobi, ni ne znam da imam... A već sam jednom imao loše iskustvo sa gorivom...

Nadam se da ću ovih dana to rešiti...

Ne znam šta da kažem osim, nigde trunke pameti... :hi:

Tićo

Citat: SMT  u Srpanj 21, 2023, 06:56:38 Ja sam na forumu primer kako ne treba...

Za nautiku je to tako 1/1...

E ovako ne treba, 102%...

Kupio kad i motor, stoji u sobi, ni ne znam da imam... A već sam jednom imao loše iskustvo sa gorivom...

Nadam se da ću ovih dana to rešiti...

Ne znam šta da kažem osim nigde pameti... :hi:

stavljaj to odma😁

mossi

Hvala na fotki, takav i meni treba.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

mossi

A ni ovo nije na odmet. 50ml na 25l goriva.
Čisti zaostalo djubre iz sistema za gorivo.

SMT

K...c od motora... Treba mu pored osnovne cene godišnje 1000€ nabaciti...

Vi ste me ovde na forumu zajebali kako je dobar motor i malo trosi :stripii:  :hi: ...

Meni treba neka Husqvarna sto se ne održava i ne filteriše... da može i na dizel...

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Jedan gospodin koji ide odlično uz ladan pelinkovac bi rekao" seda glava a ni zrno mudrosti " :stripii:  Uglavnom...novi motori ...dizne...ubrizgavanja...zahtjevaju malo drukciji pristup...separator...voznju češće nego to mossi radi itd itd...I danas ljudi kupuju i dobro plaćaju 2t motore od 100-200 ks za glisere koje koriste na godisenjem dva tri tjedna...Odrzavanja nema...pale bez obzira na sve...to sto se malo voze ne bitno im je koliko potroše...Ovi nasi...doista trebaju malo njege...Kod nas je prije desetak godina najgori motor s najvise kvarova bio suzuki 140...Razlog je bio samo jedan...neadekvatno odrzavanje na moru...bez separatora...bez ispiranja kanala itd itd...Kad smo to naucili...taj motor se i danas prodaje najvise u klasi...isti je a ne kvari se...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Seda glava, ni zrno mudrosti. Ccc
Pa nije separator 30% cene motora, naravno da sam u Plattneru rekao da ga ugrade, tj da urade i ugrade sve po PSu. Rekli: Nema potrebe.

Yamaha radi iz druge..
I to normalno bez ikakvih štucanja.

SMT

Pored ljudi na forumu, meni su u Platneru rekli da ga obavezno stavim...

Valjda su znali da će se motor koristiti :hi: !

šajzika

Svi efi tj ajnšpric motori imaju preporuku za separator , posebno na nasem podrucju drk goriva
Audentes fortuna iuvat

mossi

Ma ja hteo da ga oni postave, evo 3 godine prođe još ga nema.

SMT

Čovek meri EKG na čamcu... stalno nešto pišti...

Kaže da će ići bar još 10 god, da je plastika dobra, da ne diše, osmoza u granicama normale, itd itd...

Kugla

Što točno mjeri, i s čim to kakav je to stroj