Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A moj top speed na biciklu...nedostizan za 95 posto camaca tu...tako da neopterecuj se  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: SMT  u Svibanj 18, 2018, 22:17:39
Ovde jedan prisutni mi rece da je brzi Maverik na bajsu :stripii: :stripii: :stripii:
To su ovi sujetni :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mossi

SMT

Nešto tu ne valja, da je bajs brzi... Ebo sve ako kum nije u pravu :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Vidi ovako...ovo su stvari koje moramo rasčistiti  :stripii: Pa krenimo redom...ti s jednim "punjenjem" rezervoara tesko da prevališ 100 km ...top speed recimo 65 da te uz sve to jos i malo guraju.. :stripii:
A ja s jucerasnja dva "pražnjenja"  :stripii: jutros prevalim 100 km onako iz zezancije...slike u prilogu...top speed necu ni komentirati  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ne smem ovo kumu ni pokazati, rekao bi mi da kupim bajs kod Kineza :stripii: :stripii: :stripii:..

maverick

SMT

Ako neko hoće da napravi ovako ružnu zastitu za ručku :stripii: od motora, može da uzme staru futrolu za stapove, I sa cibzarom da je skrati...

how do i delete my

SMT

Kako bi se na ovu moju kadu od čamca mogle žice od struje dovuci napred? Iz zadnje u prednju komoru? Jel neko nešto  slično pokušavao?

mossi

Koje god rešenje izveo žice moraju da budu vrhunske, ne znam tačno oznake, ali za sve vremenske uslove pre svega sunce.
A ni kvadratura ti ne sme biti mala jer vučeš barem 4-5m 12V, znači barem 4 kvadrata i to ako napred nije elektro motor, a nazad akumulator.
Kvadratura ti je potrebna jer su na 12V veliki gubici pri većim amperažama.  :mt1032:

SMT

Treba mi za gabaritna svetla napred ili kako se već zovu crveno/zeleno?? Ništa više...

mossi

To ti ne treba!  :uf: :stripii: :occasion14:

Čak je i protiv zakonito. Za male čamce ide belo krmeno svetlo.

mossi

Ispravka .. ako je gliser onda treba i za čamac ispod 7m.  :hi:

SMT

Znam da ne treba po propisima. Ali bi ja to namontirao,ako ne trebam preseci pola čamca... U suprotnom baterija na glavu...

Video sam camce noću obeležene s tim, kulturica...

maverick

Otvori zadnju komoru i pogledaj da li ti je bočna stranica otvorena pri samom vrhu...isto tako pogledaj i u prednjoj komori. Ako je otvoreno kabel moze proci znaci kroz bocnu duplu stranicu , ako nije onda pri samom vrhu se otvori...u veličini recimo3-4 cm...koliko ti prostor dozvoljava...Električari ce znati kako kroz te dvije male rupe provuci kabel...koriste nesto kruto i nazivaju ga foršpan...dalje je lako kad imas vezu iz jedne u drugu komoru...