Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Hvala ti, kući samnom ne pričaju ovih dana, ne znam zasto :stripii:... Ostaje mi malo forum...

SMT

Citat: Batica  u Svibanj 13, 2018, 10:48:09
Razumeo.
Gledao sam slike camca i nisam mogao da steknem utisak, koliko su velike komore koj se nalaze sa strane.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

SMT

Batica

Pitao sam te jer na nekim slika je prikazana zadnja komora skorz odvojena, pregradjena, ne vidi se crevo za odvod vode..itd
Ovo je slika sa njihovog sajta

SMT

I to na tvojoj slici je opcija... Da bi u toj varijanti došao do rezervoara ili bilo čega iz zadnje komore moraš da vadis tu kasetu... Kod mene da bi došao do rezervoara ne moraš ništa da diras, samo dignes vrata zadnje komore i to je to...
To može da ti bude treća gornja komora ako ti je potrebna...
A uvek možeš i naknadno da dodaješ bilo koju od tih gornjih komora...

Batica

Hvala
Nisam znao da se vadi kutija.
Nije lose, mada kada je napunis svaki put moras da vadis da dodjes do rezervoara.

SMT

Mislim da su ove dve moje nazad bolja varijanta, to moraš dobro preračunati jer te jedna izadje dosta love...

E sad ako zafali,njima je to par minuta da iseku poklopac a te lavore imaju gotove...

I sa konzolom je isti slučaj ako ti dosadi ručka,možeš uvek da je staviš... Samo spremis “redenik municije”,sve može  :takoje: :takoje: :takoje:...

maverick

Svidja mi se ovakva kašeta..a mozda opcija da se na rezervoar stavi vanjski ulivnik i onda niti vidis rezervoar niti ga vadiš..izvana sipaš gorivo kao u automobil
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Slazem se.
Samo mora dobro da se uradi, jer kako da znas koliko goriva imas u rezervoaru.
Tada rezervoar moras da fiksiras, ogradis da ne seta. Onako kada sve namestis lepo, mesecima ne diras i ne otvaras.
Imas kasetu smo za kutije i pribor. Vise ne treba.
Bas mi se dopadaju manje komore, jednu leti napunis picem ubacis led za rucni frizider i milina.

maverick

Da svakako...mada akumulator i rezervoar ionako moraš fiksirati da ne trči po komori ...Tako smo odradili kod retfale na titelu...jedini nedostatak je pokazivač goriva ...elektronski je skup...a vizuelno ovdje ne pije puno vode ...Jedina jeftina opcija je mjerna šipkica na kojoj se označi kako sipaš po pet litara i imaš neki orjentir a nije nešto komplicirano
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Evo da neko zapažanje o hondi iznesem, možda manu,ako to smem da kažem za novi motor ili najpre moje neznanje... Trim tilt se nalazi na dva mesta, izmedju ručice gasa i menjača... Drugi je ispod kape i ja ga do sada nisam u vožnji koristio, nego samo za parking.
U vožnji kad se trimuje s obzirom da se vozi levom rukom, mora desna da se dodaje na trim... Ako se “betonira” rucica gasa onda može da se sve radi levom rukom...
Ortak mi dao ideju da se trim izvede na desnu stranicu čamca da je pod palcem. Svidja mi se ideja...
Čini mi se da sam na Suzukiju video da je trim tilt negde kod gasa na ručici, pa može sve jednom rukom...

Batica

Ja sam jednom trimovao Hondin motor pri 55km/h u opste nije naivno. Bas je ebeno.
Bas moras da se uvezbas da bi radio bez problema.

SMT

Citat: Batica  u Svibanj 14, 2018, 07:37:36
Slazem se.
Samo mora dobro da se uradi, jer kako da znas koliko goriva imas u rezervoaru.
Tada rezervoar moras da fiksiras, ogradis da ne seta. Onako kada sve namestis lepo, mesecima ne diras i ne otvaras.
Imas kasetu smo za kutije i pribor. Vise ne treba.
Bas mi se dopadaju manje komore, jednu leti napunis picem ubacis led za rucni frizider i milina.

I moglo bi pored 2 flaše CC i dosta limenki piva stati, nisam dobro procenio :stripii: :stripii: :stripii:...

SMT

Bio mi kum na čamcu, nešto radio, zapalio cigaru, gleda i reče mi kumovski” dao si tolike pare da ideš 60/65 km/ h”   :stripii: :stripii: :stripii:

Pita me :”za koliko dodjes do nekog mesta, ja kažem za 15min. A sa starim čamcem, ja kažem 20 min...

“ pa jesi zvao prodavca za reklamaciju?” :stripii: :stripii: :stripii:

SMT

Ovde jedan prisutni mi rece da je brzi Maverik na bajsu :stripii: :stripii: :stripii: