Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Dobre su skroz, to spada u dodatnu opremu... Mislim,placa se posebno i kao takve onda ne vidim smisao da se ne koriste...Ja sam ih napravio u cilju da ih koristim jer su mi praktičnije od ovih standardnih, kao male kasete otprilike... Ubacim telefon, ključeve od auta, novčanik, da se ne vuče po podu...

SMT

Malo i o manama “ opreme”.Držači za stapove za transport ili pomeranje sa jednog mesta na drugo kao sto sam i napisao su se pokazali ok... S obzirom da uvek idem sa dva stapa, kada bacam ovaj drugi sto stoji u drzacu mi manje više smeta... Tj ne smeta ako stalno mislim o njemu... Ni na proslom ni na ovom čamcu ne mogu da odredim gde da ih stavim... Tu bi najbolje seli neki zglobni, koji se mogu pomerati ali pretpostavljam da je cena takvih momacka... Ako se držači stave prema pramcu, nisu na dohvat ruke kada se gasira...

Na ovaj tepih koji sam stavio čisto da tu unutrašnju belinu razbijem kada spustis dzig,vobler, mati moja dok otkacis... Fali nešto, pored držača stapova gde bi se mogle varalice kaciti a recimo da to nije kutija...

Na ove tapacirunge sinoc po mraku se fino vlaga hvata gore, kao na mene komarci :stripii:.. Sinoc provereno i jedno i drugo... Ili neka krpa da se obrišu jer će dupe biti mokro ili koristiti za plažu... :stripii: Ne propuštaju, naravno ali površinski sloj rosi... Za noć izgleda stirodur će da radi posao...

Tapacirunzi su napravljeni da se pričvrste pop nitnama, sto se meni nije radilo..,
Medjutim kada si sam u čamcu i dodaš malo gasa prednji će završiti u vodi, tako da je bušenje ili lepljenje neminovno...

šajzika

Imas one 3 tube plasticne ili kao kod mavericka od inoxa pa spojeno
Na taj spoj mozes stavit sve. Super koristi za odlaganje
Cek da nadjem
Audentes fortuna iuvat

im84

Držače štapova več gledam dugo, ali nevidim po sebi još idealna rješenja. Stalno kemijam, ali nikako.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Citat: šajzika  u Svibanj 13, 2018, 11:33:19
Imas one 3 tube plasticne ili kao kod mavericka od inoxa pa spojeno
Na taj spoj mozes stavit sve. Super koristi za odlaganje
Cek da nadjem

Aj okači... Ne znam šta je to... Sinoc smudj plopce, ja zakačio vobler za tepih. Hteo sam ga odmah baciti sve sa voblerom,ortaku bilo zao nekog japanca pa mi nije dao :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

SMT

Ručni rad ili? Ima li varijanta bez držača stapa? Posto sam ih već ubusio...

šajzika

Da, rucni rad. Mislim da kad imas one tri tube za stapove stavit, tam ima plastika kojom je spojeno pa mozes tamo.
Nadji si neku plasticnu kanticu, jig glave unutra a po obodu voblere
A vidi, smislit ces ti nesto. Ne sekiram se za tebe
Audentes fortuna iuvat

maverick

Radio mi je kolega ....nasao sam nesto slicno na onim bassbotovima...mada sad imas i plasticnih razno raznih slicnih pomagala
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: šajzika  u Svibanj 13, 2018, 12:13:40
Da, rucni rad. Mislim da kad imas one tri tube za stapove stavit, tam ima plastika kojom je spojeno pa mozes tamo.
Nadji si neku plasticnu kanticu, jig glave unutra a po obodu voblere
A vidi, smislit ces ti nesto. Ne sekiram se za tebe

Hoću matori, rasprodati te masinke skupe kojima se robuje i kupiti neke kineske, ostaviti to sve u čamcu i po kiši i po vetru... :stripii: :stripii: :stripii:... Ne trebaju onda nosaci :stripii:

šajzika

Tako je, bar neki detalj da nebude odličan na tom camcu. Drk pribor :stripii:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Imam neki jeftin štap kao za vertikalu, ostavim ga po dve nedelje u čamcu, neće niko ni da ga ukrade :stripii: :stripii: :stripii:...f

šajzika

Jos ga preko noge prebi, za vertikalu sto krace to bolje
Audentes fortuna iuvat

SMT

Matori,

To ja lažem sam sebe javno po forumu, nema ništa od toga... :stripii: :stripii: :stripii: Imao sam ja izlete više puta sa tim jeftinim priborom , ne ide...  :no: :no: :no:

Kupovao fidere, svašta nešto, samo kupi prašinu, jbg...

šajzika

Cim sam vidio camac bilo mi je sve jasno :hi:
Audentes fortuna iuvat