Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Motor, pištolj i ona stvar nikad nemogu biti preveliki...naravno ako imaš žetona  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

:hi:

Čamac kao čamac mi svaki kao kada, nešto ne se ne ložim... A na KS itekako, ne znam gde je tu kraj...

feco

Bolest, bolest teška, a lijeka nema  :stripii: :stripii: :stripii:
POLAKO I BEZ VEZE

Rap

Razlika na krmi 20-30 kg, da li ti dozvoljavaju upisati 60?

maverick

Vidi, realno ti ne treba...Ali ajd ovako...uzecu svoj primjer a ti ces se tu sigurno naci...Radim u firmi, radim kuci ...kradem dane, sate od samog sebe od obitelji..od prijatelja..ne znam ni sam od koga to vrijeme vise kradem da bi pecao....I u tim trenutcima trazim kao di je riba...urac sine...Trazim komadic mira i relaksacije za ovaj napaćeni mozak i uzivam u svakom trenutku...ne treba mi realno ni kabina , ni motor s elektrostartom..ni skupi  stap ni skupa masinica...Ali , vidi...veseli me to da imam...I kao sam sebe nagradim za sve to sto radim u zivotu...Ako svima dam svega...onda moze bit da i sebe počastim malo ako mogu. To malo na kraju bude puno ali veseli me da imam...Tako...zivot nije dugacak...pogotovo nije dugacak u ovim godinama kojim jesmo gdje smo zdravi, puni volje i zelje....I gledam na to...ako necu sad uzivati u tome...jbg kad cu...
Mislim ovo moje razmisljanje nije bas najpametnije  :stripii: i dovelo me u sto problema ali ako ne tezimo brzem vecem jacem u najboljim godinama...bojim se da necemo iskoristiti kapacitete koje mozda imamo...Znači zelja mora biti...motiv mora postojati , inace bi se vatao bambusa, drvene čikle i lame...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: Rap  u Siječanj 24, 2019, 11:02:14
Razlika na krmi 20-30 kg, da li ti dozvoljavaju upisati 60?

Mislim da da... Mogu to brzo proveriti ali postoje te kombinacije već...

SMT

Citat: maverick  u Siječanj 24, 2019, 11:05:39
Vidi, realno ti ne treba...Ali ajd ovako...uzecu svoj primjer a ti ces se tu sigurno naci...Radim u firmi, radim kuci ...kradem dane, sate od samog sebe od obitelji..od prijatelja..ne znam ni sam od koga to vrijeme vise kradem da bi pecao....I u tim trenutcima trazim kao di je riba...urac sine...Trazim komadic mira i relaksacije za ovaj napaćeni mozak i uzivam u svakom trenutku...ne treba mi realno ni kabina , ni motor s elektrostartom..ni skupi  stap ni skupa masinica...Ali , vidi...veseli me to da imam...I kao sam sebe nagradim za sve to sto radim u zivotu...Ako svima dam svega...onda moze bit da i sebe počastim malo ako mogu. To malo na kraju bude puno ali veseli me da imam...Tako...zivot nije dugacak...pogotovo nije dugacak u ovim godinama kojim jesmo gdje smo zdravi, puni volje i zelje....I gledam na to...ako necu sad uzivati u tome...jbg kad cu...
Mislim ovo moje razmisljanje nije bas najpametnije  :stripii: i dovelo me u sto problema ali ako ne tezimo brzem vecem jacem u najboljim godinama...bojim se da necemo iskoristiti kapacitete koje mozda imamo...Znači zelja mora biti...motiv mora postojati , inace bi se vatao bambusa, drvene čikle i lame...

Marijo,

Sve potpisujem... Gori sam od tebe, veruj mi...

Nego,

Ne znam šta dobijam sa 50 na 60 ks? Nisam siguran krajnju brzinu, jer je setap odličan na ovoj kombinaciji... Snagu, verovatno da... 30kg je razlika... Camac je recimo 215/220kg...

Da je motor moj 5 g  ili više star, ne bi imao dilemu... Ima jedan servis...

maverick

Počeo sam pisati s ovom rečenicom Vidi, realno ti ne treba  :stripii: :stripii:

Rap

Mozda mozes dobiti skokove na vodi pri vecem gasu

SMT

maverick

Rap to usporedjuje kod sebe...tezina motora nije uzrok tome...

Rap

Napisao sam mozda, a tezina na krmi od 30 kg nije zanemariva.

SMT

Sa 50 ks u punom gasu sa maximalno podignutim motorom ide ravno kao strela, bez bilo kakvog pomeranja gore dole, levo desno...

Sa elisom od 15 pitcha ne ulazi u obrtaje, ne vrišti motor... Lebdi iznad površine... Zato kažem da je setap dobar... Sve osim inox elise...

mossi

Kupuj pa da se idemo vozati leti barem ..  :takoje: :ok:

Ali razmisli o dodatnom trošku i to još skoro 1000e za ozbiljan JackPlate, od 12-18cm odmicanja od krme.
Baš zbog stabilizacije lupkanja prednjice.

Pošto prodaješ "stari"?  :uf:

dravskispiner

Dakle,
Po meni je stvar jednostavna ako imaš mogućnosti=uzimaj,
Savjet drugarski: ne bi bilo loše(nije uvjet jer imaš iskustva na vodi) malo se raspitati kod nekoga ako ima takav komplet, ipak se vozi na ruku...🤔
U svakom slučaju to bi bio brutalan komplet
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...