Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Komso,

Sad bi pogrešio oko moga JP i udaljenosti u inchima... Zaboravio sam...

Sto se tiče 60ks, samo ručka dolazi u obzir, ne vidim svoj camac uopste sa konzolom, niti mi se svidja, niti mi je potrebno...

Sto se tiče tih brzina na vodi ako vremenski uslovi nisu kao sada, meni je to sve malo, ne brine me to, a još manje stabilnost čamca, to je meni sve 5...

Prošao je onaj ribar s vaše strane(merc 115 čini mi se na ručku) pored mene jednom... “Jede vodu”...

SMT

Prva vožnja, bez JP, uz podešavanje fabricko “ na oko”... Spušten motor max...

Ponašanje sa 50 ks ...

Darko

Matori, biće ti malo i 60 ks nakon par izlazaka na vodu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

SMT

nele01

Sad ne zaebavam nego pitam stvarno tj.predlazem ti varijantu da pogledas da li ima honda 40/70 (lazna 70), em ces je registrovati do 30 KW, jeftinija i polisa osiguranja, a i na motoru ti pise 40 a u stvari ono 70 HP. Mislim da bi trebalo da je 4 cilindra i 1000 cm3 kao i 60 HP.

SMT

Meni je to kod Honde nepoznato... Možda grešim... 60HP je isto 3 cilindra, koliko se sećam?

SMT

Da, po obliku kape lici na 60ks... I po težini...

Samo mislim da u ovoj trgovini to nije predmet rasprave... Pregovori su oko nečega sto je na stanju... Shodno tome se i neka cena formira...

Nisam razmišljao u ovom pravcu... Nešto bežim od toga, znam da se regularno i najnormalnije prodaje. Ne znam zašto bezim...

Rap

Kupio si u startu 50 PS i dobio zavidne performanse. Iz nezadovoljstva ili znatizelje dodao JP-500€.Dobio 2-3 km/h.Nezadovoljstvu ili znatiželji nikad kraja pa ti  preostaje još inox elisa-500€ da nadodas još 2-3 km/h.
Garant te u startu odbila razlika u cijeni od šezdesetke .

SMT

Samo to i puno priče sa ljudima koji nisu imali taj camac i motor u tim KS, pa su me odvracali od 50...   :stripii::Kad sam spomenuo 60, svi su rekli uzimaj 50 :stripii: :stripii: :stripii:...

Nema nezadovoljstva, nimalo, čak suprotno ako realno razmišljam sto Marijo kaže... Više je to do mog karaktera/duha... JP je dodat samo iz razloga da se izvuku vrh performanse, iz tog razloga bi i elisu zamenio(inox)... Da vidimo krajnje tacke te kombinacije...

Brzinu sam zadnji put merio tada, kada sam ugradio JP i dodao broj veću elisu... To je mereno u idealnim uslovima na vodi, opranog dna, bez ijedne dzig glave i tako... Inače se ne sećam kada sam zadnji put vozio pun gas, nemam neke razloge za to, više se vozikam... S druge strane mi opet drago da ima “vitamina” u toj ručki kad zatreba... Negde polako počinjem da prihvatam te nautičke brzine da je to tako, meni u odnosu na asfalt sve malo...

Rap

Citat: maverick  u Siječanj 24, 2019, 11:36:49
Rap to usporedjuje kod sebe...tezina motora nije uzrok tome...
Gotovo sigurno utječe što ne mora biti u njegovom slučaju.

SMT

Rap

maverick

Vidio sam Rapa jednom na Dravi pa mi se ucinilo da talasa previse ...pa kad je to sad spomenio povezao sam. Mada ne bitno...Plovilo je najbrze...bar ova nasa manja kad je tapsanje blago i dosta produzeno. Tezina motora u odnosu na plovilo nema bas puno veze s tim...vec sam kut...visina...i tako ...poklopi se...Nisam bas ni ja strucnjak skolovan po tim pitanjima ali duze vremena se druzim s camcima i camdzijama...pa ono...svaki put nesto naucis...Uglavnom...moze motor biti i puno tezi od plovila pa nece tapsati ali da 30 kg nije malo kao sto kaze Rap i nije. Meni kod ovih nasih camaca uvijek kad sam usidren na Dunavu nekako kad dolaze valovi s guzice uvijek to sve nekako plitko....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: Rap  u Siječanj 24, 2019, 15:33:17
Kupio si u startu 50 PS i dobio zavidne performanse. Iz nezadovoljstva ili znatizelje dodao JP-500€.Dobio 2-3 km/h.Nezadovoljstvu ili znatiželji nikad kraja pa ti  preostaje još inox elisa-500€ da nadodas još 2-3 km/h.
Garant te u startu odbila razlika u cijeni od šezdesetke .

šta će dobit sa inox elisom? u istim pičima ja sam bio malo sporiju sa inoxom  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom