Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

A jbt, gde si ceo dan...

Šta sporije? Isti pitch a sporiji?

maverick

Inox je izrazeniji kod vecih motora gdje su sile na aluminij vece i jednostavno se krivi pri okretanju..Inox se manje napreze ...nema tih devijacija....a neki kazu da moze ici i pich veca nego kad je al u pitanju. Gledam malo po netu...ima tu i procedura oko odrzavanja ...ostrenja inoxa...jbg i to je znanost...stepenica vise u svakom slucaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: SMT  u Siječanj 24, 2019, 18:40:15
A jbt, gde si ceo dan...

Šta sporije? Isti pitch a sporiji?

samo vas pratim  :icon_thumright:...ne mjenjaj motor samo bacaš pare ...nečeš puno dobit sa 60 ks osim povečane potrošnje
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Kao da je sve u potrošnji, nešto je i u zadovoljstvu

rj

Citat: Rap  u Siječanj 24, 2019, 19:02:23
Kao da je sve u potrošnji, nešto je i u zadovoljstvu

zavisi iz kojeg ugla gledaš meni recimo nije svejedno dali po ribolovu potrošim 4 ili 6 l ..
zašto ?
godišnje imam cc 300 izlazaka
300 x 20 kn = 6000 kn
za 5 godina ode kroz auspuh novi motor...SAMO U RAZLIKI POTROŠNJE..
ja sam si recimo iztrimovao motor da u fullu blago tapšem al sam zato u ekonomiku ebeno brz samim tim i trošak ribolova je sveden na minimum ..

Rap

Ne sporim, podržavam.Ali gledajuci s nekog drugog kuta 300 izlazaka je hebena brojka zadovoljstva.
U startu sam imao debalans na sealifu (pretjerao sa tezinom na krmi, loš raspored rezervoara, gorivo, voda) i poskakivanje.Nije se moglo riješiti trimom vec preraspodjelom težine kako je proizvođač i diktirao a mi nismo ispoštovali.S vremenom postaješ iskusniji pa na sljedećem nemam tih problema a više ni na prvom.Sad sam nakon dvocifrenog broja PS-a motora na trocifrenom pa se iskustva povecavaju.Zbog toga sam spomenuo inox elisu kao još jednu od mogućnosti dobivanja boljih performansi.
Razumujem SMT-a u potpunosti.Namjerio se, adrenalin je to.Zadovoljstvu nikad kraja.

SMT

Samo da se malo vratim na elise, da bih bolje razumeo... Za hondu konkretno solas...

Ako imamo inox elisu i “običnu” istih pitcha... Da li se tu radi o istom obliku elisa? Istom uglu krilaca? Mislim da li je inox pod drugim uglom, sportskija? Ili je samo razlika u materijalu...

rj

Citat: SMT  u Siječanj 25, 2019, 15:53:52
Samo da se malo vratim na elise, da bih bolje razumeo... Za hondu konkretno solas...

Ako imamo inox elisu i “običnu” istih pitcha... Da li se tu radi o istom obliku elisa? Istom uglu krilaca? Mislim da li je inox pod drugim uglom, sportskija? Ili je samo razlika u materijalu...

razlika bi trebala bit samo u matrijalu ...oznake su identične ..e sad navodno se AL elisa blago deformira pri večem opterečenju ..to se u struci naziva plastična deformacije odnosno blago odstupanje od naznačenih parametara

mossi

Citat: SMT  u Siječanj 25, 2019, 15:53:52

Po onome što sam isčitao po USA i ostalim webovim i forumima, znači ne iz ličnog iskustva.
Razlikuju se elise istog proizvodjača, istog piča istog materijala (isti parametri različiti model),
a ne da se neće razlikovati elise od različitih materijala, različitih proizvodjača.

Iskreno, razlikuju se elisa ISTA koja je stara dve godine i nova.   :baba:

SMT

feco

POLAKO I BEZ VEZE

SMT

Rap

SMT

Ne, u garanciji je, izadju na teren gde treba... Video sam danas šta je to, pred istek garancije ću raditi sam sigurno...

pajdo77

Lijepo to i izgleda a bome i ide mada osobno mene ne hebe brzina koliko da tu ima životnog prostora tj neke komocije. Uglavnom lijep si kompletić skockao.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk