Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Oces da motor bude veci od tebe ? ? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

Citat: šajzika  u Lipanj 15, 2020, 11:01:23
Oces da motor bude veci od tebe ? ? :stripii:
Rođo svi se trude ići naprijed , bolje, veće, brže, jedino ti i dalje težim putem , trag na majici i žulj od potezanja!! Gledaj malo naprijed , znamo da možeš i vjerujemo u tebe!!  :icon_biggrin:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Ivan Borojević

Čovjek ima prečih stvari u životu. Njemu je taj čamac i desetka odlični za izaći na vodu 20 puta godišnje, pecati i ići na kupanje. Većinom peca na Dravi. Voda je i inače jako osiromašena ribom te se ne isplati bubat velike novce u taj vid razonode. Pridružujem se Šajzikinom mišljenju i evo ga smajlić  :stripii: :hi:

šajzika

Ma jovice, mlb i ja imamo internu zezanciju.
To onda ispadne malo cudno kad  neko čita sa strane.
Svi mi volimo novo, brzo i dobro samo sto je danasnji tempo zivota takav, kakav je.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mlb više nije relevatan po pitanju pecanja, čamaca...on je kao i Mudri otišao u lovce....sad neka se neki drugi brinu o njemu  :stripii: :stripii: Mada razmisljam da otvorimo i jednu rubriku vezanu za LOV ako ima zainteresiranih  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sit sam ja i svojih laži,samo mi još oni sa svojom pričom fale.

miha

Citat: maverick  u Lipanj 16, 2020, 07:58:40
Mlb više nije relevatan po pitanju pecanja, čamaca...on je kao i Mudri otišao u lovce....sad neka se neki drugi brinu o njemu  :stripii: :stripii: Mada razmisljam da otvorimo i jednu rubriku vezanu za LOV ako ima zainteresiranih  :ok:
..... ako se ne varam nije Mibić jedini ošo u lovce ima tu još prebjega .... :stripii:

maverick

Onda šajzika stavi jednu rubriku s nazivom LOV...pa da vidimo malo šta rade...mozda Buhin...Ćava...i ostali lovci stave koju sliku nečega tamo...i da ne smaramo ovu lijepu temu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Sto see mene tice, mjesta i prostora imamo.
Ako momci zele diskutirat o Lovu , mozda ne bi bila loša sekcija.
Jedino sto ima puno drugih specijaliziranih foruma o lovu, kao sto smo mi o ribolovu
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Ma šta će nam lovci još ovdje da nam lažu, dosta nam je i naših laži.
To je kao da u vlastitu kuću i kod žene mladog crnca puštaš.
Šta bi oni "uživali" više od nas samih ovdje. Respect svima  :hi:

SMT

3 godine za koji mesec... Ima tu sati pristojno... Od ulaganja ništa nije bilo, od momenta kada sam ga kupio... Jedino su NIS pumpe profitirale :hi:...Treba mi veća kanta od 10l, ko će to stalno dopunjavati... Ili smanjiti predjeni put...Uskoro me čeka nova trogodišnja registracija...

Sutra pre toga svega ide, ulje, ulje u peti, filter (Hondin program sve) i neki mali pretres da li je sve ok sa motorom... Ja tu ne vidim razliku u odnosu na pre 3 godine... Radi ta Honda i izgleda će još...

Plastikaner staje i na kamen, još nema rupu... Plovi isto tj  zavisno od algi, šta i traziti više od njega... Brzinu nisam merio bar 2 godine.... Prebrz je s jeseni i na pola gasa, zimi pogotovo, hladno...Folija malo ofucana ali eto traje 3 godine i još je neću menjati... Komore suve, bez kondenza, dihtunzi drže, keder oko čamca dobar...

Aj valjda ćemo ovo terati još koju godinu ako to sve ovako nastavi... Ne znam ni šta bi drugo...

maverick

Koliko uopce mozes imati radnih sati...a sve skupa je to opak komplet...jos je puno sezona pred njim

SMT

Veruj mi da pojma nemam, mislim “dosta”... Kad me prikopcaju tamo, valjda vide... pitaću...

maverick

Pitaj.....kontam da ne radis vise od 100 na godinu ili se mozda varam...vjerojatno se varam citajuci tvoje izvjestaje s vode...lakse mi nabrojiti kad nisi bio na vodi  :stripii: