Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: markob_rock  u Travanj 04, 2021, 00:09:13
Razmislicu jos. Mislim da su obe opcije dobre.

Kolega, novi BF (bez algi) sa novom Yamahom 25 ide, pun gas, 45-46 nizvodno.

Drug ima Yamahu 40, u nekoj kruzing varijanti ide 35-40.

Mislim da je 25-ica suvise slaba.

Požuri ako nemas motor, da ne bi tu još neko ukinuo popust ako uopste i postoji...

Kako god to nama zvučalo ali izgleda u ovom trenutku prodaja motora oba brenda i to tih preko 40-50ks ide odlično... Ljudi ne putuju nigde, okreću se reci i prirodi... Mislim da je ceo ribolovački segment profitirao od ove situacije i još neke branše sa prometom.... I neka su, super... Gledam, ribolovačka hrana se istovara na palete...

Trebaš proveriti dostupnost motora... Meni neverovatno zvuči da se i to mora čekati neki duži period ( za te cifre) ali izgleda da ima neke  istine u tome... Danas mi čovek kaže da je dobio jednu 40KS zato sto je neko odustao :sha:... Ne liči mi da je marketing samo u pitanju...

Treba proveriti šta se može nositi kući odmah ili u nekom razumnom roku, ako je to za ovo proleće...

maverick

Vanbrodskih motora i bicikla, nema bas za biranje...rasprodalo se i ono sto nitko nije htio. Kinez je pokupovao svu sirovinu tako da su cijene  obojenih metala a i željeza otisle gore poprilično tako da ce  tu biti i jos poskupljenja u dogledno vrijeme...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Gde je ovaj Zero za Hondu? Nema ga više... Dobro sam je izreklamirao, da se rešavam toga :stripii:

miha

Citat: maverick  u Travanj 05, 2021, 15:21:27
Vanbrodskih motora i bicikla, nema bas za biranje...rasprodalo se i ono sto nitko nije htio. Kinez je pokupovao svu sirovinu tako da su cijene  obojenih metala a i željeza otisle gore poprilično tako da ce  tu biti i jos poskupljenja u dogledno vrijeme...
https://www.acs.at/hr/usluge/cijene-metala....

nele01

Citat: miha  u Travanj 05, 2021, 15:36:40
Citat: maverick  u Travanj 05, 2021, 15:21:27
https://www.acs.at/hr/usluge/cijene-metala....

Istina ziva, sve otislo u PM, skoro duplo, a ja sad nasao da pravim halu. Ja cekam da Dukati izbaci VB pa da kupim makinu da oduvam SMT-a

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Najbolje danas sto sam čuo... Pa to bi bila sila... Jesi ti video šta rade na pravcu... Pa ovi Japanci iz Yamahe i Honde, nisu sinoc spavali... Prodje Dukac pored njih kao da stoje, kao da su pokvareni... A meni toplo oko srca...Momstrum je Ducati, grmi... Ja ih bas volim...

Zamisli da to prenesu na vodu, ja mislim kad bi se V agregat upalio da bi ribe pobegle do Bugarske... I imao bi problem u krivini samnom i Hondom, tu smo još dobri :stripii: :stripii: :stripii:... Vežbao sam krivinu letos kod žute zemlje, ispao sam 5x,  Anti algin mi bio star, “ne lepi” dobro za vodu...sad sam spreman :stripii:

ZeroCool

Citat: SMT  u Travanj 05, 2021, 15:26:16
Gde je ovaj Zero za Hondu? Nema ga više... Dobro sam je izreklamirao, da se rešavam toga :stripii:

tu sam ja nego nisi se izjasnio oko cene  :stripii: :stripii: :stripii:

SMT

:stripii: :hi:

Samo da vidim jel lova tu...

Salim se... Neka je još koju godinu, pa ako budemo imali intenzitet da vidimo jel to stvarno dobro...

Ako crkne, ima u Japan da se žalimo...

Rap

Taj V su drugi vec odavno primjenili u nautici

SMT

Ne za....j, nisu Italijani... Druge ne računamo :stripii:

Boža

Da, raspitao sam se, za ove "manje" pente ispod 100 konja nema nikakvih problema za uvoz, zavisi gde zovete i odakle narucujete. To bude malo "rastereceno" sa njihove strane, pa kazu duze cekanje. Kapiram da su preko glave u poslu.

Ja u principu do juna zelim da se obezbedim, a videcu ranije cisto jer mi deluje da mozda i ne bude lose vreme u narednom periodu. Ovaj sneg nedavni me skroz smorio :D

SMT

Prodje tacno 3 godine... proleti...

Godisnja voznja za ovu kombinaciju kosta nesto malo preko 80 žetona ili za tri godine kako ide registracija 245 žetona... Porez, obavezna polisa, tehnicki pregled i nesto u budzet... Hebem li ga, ni puno ni malo... Nego ja imam više registracija...

Šta znam... Za 25ks i BF sam placao godisnje preko 100 žetona... Iz tog ugla je ok ...

maverick

Bas neki dan ćaskamo u "podrumu" uz pelinkovac o tvom čamacu....Bas dobra kombinacija....Koliko je sirok preko svega....a tri godine...sta znam...to ne bih ni komentirao ...lete godine u tri pm  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

155 cm preko svega... iz ugla danasnjeg trenda sirokih camaca, to je “slim” varijanta, nedopadljiva... Meni to uopste ne smeta, niti vidim neki nedostatak toga, cak mi se cini da imam vise mesta od mnogih sa konzolom... Kako god, mesta mi ne fali...

Zadovoljan sam i dalje... Mislim da se vozimo i naredne 3 godine, kad sam već platio i registraciju :stripii:...  ništa nisam uložio u camac, u motor naravno servise, nije da se nisam vozio...  I dalje mislim da je to jedan od tvrdjih plastičnih čamaca kod nas na tržištu i da ja nisam neko ko pazi gde ga parkira...

Ono sto ne bih ponovo uradio, jeste da ne bih kupio prikolicu... ne znam jesam je koristio 5x za 3 godine... Bačene pare... Za toliko bih se mogao snaci uvek... Ne znam ni gde je, drugi voze uglavnom :stripii: :hi:...

ossa

Čekaj Jovo, i nju moraš da registrujes?!
Naidju krize, drukcije grize...