Moto gp

Autor SMT, Svibanj 17, 2018, 11:12:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ducati je mnogo moćan... Stići i prestici Hondu, ostaviti Yamahu daleko iza sebe za jednu tako malu fabriku u odnosu na pomenute dve je bas podvig...

Po meni treći put debelo greše ili se Honda igra sa svima... Pustiti Horhea da ide u Hondu, velika greska... Da podsetim da su u svojim redovima imali trojicu od četvorice najboljih svetskih vozača u zadnjih 10 g( Stoner, Rosi, Lorenco, fali Markez) i da se samo Kejsi zadržao tri sezone, ostali po dve... Imaju ogroman novac na raspolaganju za plate vozača, imaju moć, zašto to rade nejasno mi... Dovi nema to sto Horhe ima, voleli ga mi ili ne... Ne sećam se skoro trke da se Markez odlepio kao sada u Austriji i da ga je neko stigao... Ne samo stigao, nego tako oštro u duele ušao i u nekoliko navrata ga parkirao na stazi... Mislim da to u ovom momentu može samo Lorenco...

Markez i Honda, strasna kombinacija... Motiv koliko ja vidim Markezu kao i Hamiltonu u F1 ne nedostaje... Ne zadovoljavaju se sa tim sto su najbolji, hoće više...

Markez je najmanje kriv sto ima toliku bodovnu prednost, na drugima je da rade mnogo više. Kad ga vidim kako hoće da pobedi Lorenca a ima 60 bodova prednosti u generalnom plasmanu, odajem mu veliko priznanje... Mogao bi dokraja sezone da se “vozika” do cilja ali on to neće ...
Hoće pobede, tako treba...

SMT

SMT

Evo zašto su momci od 160 cm i 60kg ustvari momcine... Ne znaju šta je strah...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ossa

Gledam ovu kišu i ne verujem  :no:. Mislim da bi ovaj Silverstone trebalo izbaciti iz kalendara i vratiti Opatiji trku na Grobniku, to je bio naš jugoslovenski termin , u ovom terminu su Englezi preoteli termin. Po ovoj stazi malo kada ne pada kiša. A kada bi bilo u Opatiji , mogli bismo i da odemo da gledamo Moto GP  :icon_puke_r:
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

ossa

Treba kao u 16:10 da počne samo 16 krugova valjda...

Rejdiomileva
Edit u 19 je pomereno...
I ništa od trke, bzvz.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Auuu, kakva uvertira pred trku u Italiji... Vale, ne popusta.... Markez i Hamilton tamo nikad neće biti popularni, to je sigurno... Da li je to ok, ne znam...

http://sportklub.rs/Automoto/Moto-GP/a250691-Voleo-bih-da-se-pomirim-sa-Valentinom-nemam-problem.html

SMT

Ajmo na pecanje....

Kakvo je mučenje gledanje Yamahe ove godine... Oni ne mogu da preteknu nikoga na stazi...

Da malo iskarikiram stvari,  imam osjećaj da bi se mučili sa nama, uličnim vozačima...

Neverovatno...

No

Da ću pustiti post u ovoj rubrici nije mi za povjerovati, ali kad sam pročitao šta je mulac napravio tokom trke, nisam mogao da ne objavim  :uf:

http://hrvatska-danas.com/2018/09/10/video-koliko-trebate-biti-ludi-da-suparniku-usred-utrke-stisnete-kocnicu-zna-samo-romano-fenati/

majstor

Baš sam to vidio i pomislio da sport ode u .....hondurac. Nevjerovatno.  :red-card:

SMT

Vrlo problematičan klinac... Izbačen je iz VR akademije zbog svog ponašanja iako je extra talentovan vozač... Njegova sadasnja ekipa je prekinula saradnju sa njim nakon 24h od incidenta... DORNA mu je izrekla smešnu kaznu, diskvalifikaciju sa ove trke i neucestvovanje na naredne dve...

Za ovakav incident, malo...

Momak je usijana glava, a ovo je pre opasan sport...

maverick

Mnogi vrhunski vozači su takvi...prgavi...rijetke su talenti s mentalnim sklopokm Mike H...covjek se isplace i gas dalje... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Da, prgavi i sujetni... Zbog toga su šampioni, Hamilton, Fetel, Alonso,Rossi,Markez, Lorenco...  Medjutim ne prelaze granicu na ovaj način... Ono Rossijevo koleno je ipak blaža varijanta( ne odobravam ga, ni Markezovo ponašanje tokom te sezone)..

Dosta pratim i volim auto sport, ne sećam se ovakvog pokušaja... Šta tu flipne u glavi, strasno...

Hokejaši to ipak rese, muški nekako... Ako već do toga mora doći...

nele01

Citat: No  u Rujan 10, 2018, 11:50:37
Da ću pustiti post u ovoj rubrici nije mi za povjerovati, ali kad sam pročitao šta je mulac napravio tokom trke, nisam mogao da ne objavim  :uf:

http://hrvatska-danas.com/2018/09/10/video-koliko-trebate-biti-ludi-da-suparniku-usred-utrke-stisnete-kocnicu-zna-samo-romano-fenati/
Isto nisam mogao verovati sta je debilce uradio  :sha:, moto gp 1 gledao kad je dovi obisao lorenza, i otisao rucati, sta je bilo sa lorenzom

SMT

Borio se sa Markezom nekoliko krugova, lepa preticanja obostrana... Markez ga je pretekao, pre te borbe, ostavio je jedan zavoj presiroko, dovoljno za Marka...Nakon nekoliko krugova borbe Lorenco je bio ispred njega... Dugo su se vozili “u točak”, posle je Lorenco napravio malu razliku, bio je brzi... Ulazi u krivinu prebrzo, gubi prednji kraj i završava pored staze... Pada sa drugog mesta, možda malo i pod pritiskom Markeza... Šteta...