Dunavske tajne Djerdapa

Autor zivkovic.dm, Siječanj 17, 2013, 19:15:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Citat: Greys  u Travanj 12, 2013, 12:57:11
Aaaaaaa kakva usporedba, Batina i Djerdap, mislim da nije vrijedno spomena, ali ajd.
Mis mo planirali svakako 5mjesec, ili jesen, eee sad, ja godišnji mogu kad želim, ali moram vidjet da li drugi isto mogu.

U 5. ce i ekipa sa varalicar.rs-a u taj kraj, verovatno Brus, Kole i ja, a najverovatnije ce biti 11-12.5 u pitanju, 90%.

Greys

Eh, bilo bi lijepo da se potrefi da se naleti na ekipu sa foruma  :occasion14:

domba

Prekjučer ulovljen som kod Djerdapa 231cm :D

Greys

A ja mu lijepo kažem, mene čekaj  :icon_biggrin:

dalidj

Citat: Greys  u Travanj 13, 2013, 02:20:52
Eh, bilo bi lijepo da se potrefi da se naleti na ekipu sa foruma  :occasion14:

Javite se kada dolazite pa cemo da se organizujemo da se vidimo i malo podruzimo    :icon_salut:

Greys

Greys

Dakle, imamo dogovor. Napokon  :icon_biggrin: Od 05.08.-11.08. ekipa u sastavu od Vide (glavinjare) i njegovih prijatelja, te ove naše ekipe od 4 člana (miha, mlb, Oskar, Greys) idemo u Donji Milanovac. Samo ću reći da jedva čekam i da molim Boga da vrijeme posluži. To je za sada ukratko o tome. Nadam se da ćemo upoznat dio ekipe koja je u to vrijeme tamo.  :icon_thumright:

twister011

Greys

Hehe, nama je bitno da vidimo tu vodu (a valaj ćemo nešto i da klepimo)  :toothy9:

silure

DJERDAP puno sam cito o njemu i poznata zlatna bucka...zelja mi je na to natjecanje..ali mozda jednom....

zoranzivkovic

Vreme - datumski i jeste i nije najpovoljnije ali ulova sigurn bice - pogotovu u nocnom periodu.
Idealno vreme za glavinjare i po koji dubokoronac. Sve zavisi od temperature i vodostaja.
Ako ovako nastavi - bice vise ulova.
Tu sam u tom periodu a i tada ima dosta zivota i van vode u Milanovcu. :blob5: :blob6: :hello2:
Zoki

Greys

Zoki, vjerujem da se vidimo onda  :icon_thumright:

twister011

Citat: silure  u Lipanj 27, 2013, 09:29:06
DJERDAP puno sam cito o njemu i poznata zlatna bucka...zelja mi je na to natjecanje..ali mozda jednom....

To ti je poslednji razlog zbog kog treba da posetis taj divan teren :nono:

silure

Imas pravo to je samo jedan od razloga...malo je reci divan...

twister011

Nisi me bas razumeo :icon_biggrin:
Teren je divan, priroda, riblji fond koji se i pored totalnog haosa od strane, i ribara i pecarosa, obnavlja nevrovatnom brzinom i razmerama. Sama "Zlatna bucka" je nesto sto ne treba da te zanima, ni tebe a ni druge, posto je odavno izgubila svoj znacaj. Tipican primer takmicenja na "balkanski nacin" :angry1: .
Ako pak imas sa kim bi isao na bucku nezavisno od takmicenja, to ti iskreno preporucujem :thumbsup: