Dunavske tajne Djerdapa

Autor zivkovic.dm, Siječanj 17, 2013, 19:15:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zoranzivkovic

Ja sam odavnoooooo prestao da idem a i sudelovao sam pre vise godina. Bio treci.
Nema tu sta da se vidi jer ide se na vodu i to uzvodno na potezu stare Tekije a to je van
pogleda sa obale. Jedino se docek i merenje moze posmatrati.
Bolje je iskoristiti i obici sam Djerdap - i naravno varalicariti. Ima terena za smudja i mesta
gde bolen-bucov luduje.
Zoki

Greys

Što više gledam ovih dana terene sa slika, i videa, to sa luđi. Budući da ćemo biti nekoliko dana, nastojat ću lovit sve (ukoliko bude uvjeta), a uz odličnu Vidinu organizaciju u koju uopće nesumnjam, uvjeren sam da će biti odlično. Čamci se rezervirani, mamce polako još skupljamo. Brdo silikonaca, brdo glavinjara, špage...

mlb

Još da definiramo dozvole da nebi bilo nisam znao!!! :thumbsup:

raso

A jel ima prasitji i janitji da se love i jel ima kakvih "riba" za ulov u Mladenovcu, jer ako buduća gospoja dobije neke informacije Greys će se predomisliti :beee: :beee:

Greys

Haha, Rašo Rašo  :icon_biggrin:

Nego, budući da me već nekoliko ljudi pitalo kao da li ima mjesta viška i slično. Ukratko, za ''moju'' ekipu je zadužen moj kolega Vida iz Niša, te nam je omogućio smještaj u jednom od kuća koje se iznajmljuju u tom periodu. Zašto u tom periodu? Ovo je već dogovor još od oko Božića, a preteško je za nas 4-5 odavde uskladiti godišnje odmore za sve u isto vrijeme. Da skratim, ukoliko smatra da bi želio ići, predlažem da nazove jednu od kuća, kojih ima u na stranicama facebook-a, i neka pokušaju nešto organizirati. Ja bih drage volje da nas može stat 50, ali o tome ne odlučujem ja.

Probajte se snaći, vidjeti što i kako. Nađite kontakte, ima puno ljudi sa foruma koji su tamo već bili, stoga vjerujem da će vam oni pomoći vrlo rado oko konktakta. Napominjem da su cijene za naše uvjete, stvarno i više nego povoljne, i da mi je ovo već dugi niz vremena jedna želja koja će se evo i ostvariti.

Vjerujem da svi shvaćate da nekakav put nije baš lako organizirati, stoga vam molim za razumijevanje.

Pozdrav svima.

mlb

Nemoj molim te jer ako Greys nastrada ko će nas voditi!!  :not speak: :toothy12:

twister011

Cestitke na istrajnosti  :icon_thumright:
Period nije najsrecniji ako bude ko u pecnici, ako pak bude promenjivo i neke kise uzvodno, tj voda bude malo zivlja, imacete i pecanje.
probajte da nadjete nekoga da vam organizuje jedan dan bucku. Sa onim krajolikom, bucka moze biti takodje sjajan dozivljaj.
Ribe, sudeci po prethodnom periodu ima koliko god hocete. Na zalost mnogo sitnih, ali razbija monotoniju i uliva nadu da ce Dunav  preziveti  :sunny:

PS: Raso, ako tada nema, onda nema nikada :thumbsup: Gde bi izlazile silne vikendasice ako nece na Donjomilanovacku rivijeru :toothy10:

zoranzivkovic

Raso - nije Mladenovac nego Milanovac  :not speak:
Svega ima - prasadi,jagnjadi,riba,RIBA I RIBICA
Sve je stvar mamca i vremena lova :alas:
DOZVOLE POD OBAVEZNO jer ovi ne prastaju.
Zoki

zoranzivkovic

POGLEDATI danas postavljeno
PANIC&XZOGA BORN
Eto sta vas ceka
Zoki

Greys

Zoki, gdje se karte kupuju i kako ide sa njima, dnevna tjedna, i koliko para?

twister011

Citat: zoranzivkovic  u Lipanj 28, 2013, 18:32:55
POGLEDATI danas postavljeno
PANIC&XZOGA BORN
Eto sta vas ceka
Zoki
Pa to ih ceka samo ako se ponove isti uslovi, sto je malo verovatno. Ali ono sto je neminovno, nema sanse da se vrate ravnodusni :icon_thumright:

Greys

Volim klasu optimizam, tvisteru  :icon_salut:

Greys

zoranzivkovic

Danas se raspitao za dozvole.
Pogresio sam ja
1.500 nedeljna dozvola i vadi se u Nacionalnom parku Djerdap
Mislim da nije mnogo sobzirom da je dnevna 1.000 a ovako 200 din / manje od 2e dan /
Javicete se i pogranicnoj policiji ako izlazite camcem a to cu Vam pomoci ja jer tu je
preko puta moje zgrade i znam seficu  :thumbsup:
Sve u svemu nikakva frka,
Pozz
Zoki

Greys

Zoki, svaka čast na trudu, svakako vadimo tjedne onda karte. I da, vidimo se  :icon_biggrin: