Školica ribolova smuđa!

Autor Kugla, Siječanj 18, 2013, 15:41:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Pa ne verujem da je Nina tako komplikovana, a sad, da li se otima, ne znam...
       Nema više divljeg bučka. :no:

majstor

Malu Ninu iz butika pitam kad idemo u ribolov? Svi se iznenade kad kaže - kad god hoćete. Svi misle da je zahebancija osim mene. Sad je barem punoljetna.  :baba:  :stripii: :stripii:

pajdo77

Koliko godina imam mene zanima jel joj baka dobrodržeća? :stripii:. Pri tom ne mislim da se drži pa ne pušta već da je nisu godine pregazile. I mama joj je djevojčica po godinama za mene :rofl2:

majstor

Ma nemam ja loše namjere, samo gledam. I da, njena mama bi mi mogla biti kčer. Nije problem što sve počinju mlade, nego što se hvale na fejsu.  :baba:  :uf:  :stripii: :stripii:

Kugla

Citat: SMT  u Srpanj 11, 2019, 07:28:02
Majstore,

Ne bi ja tu ništa dirao :hi:...

Ako je nešto 20 min na štapu, to je kao da si zakačio torpedo... Ovo sto mi lovimo, naspram toga su “ letve” :stripii: :stripii: :stripii:

P.S. A Nina je Nina, gospodja prava :hi:!
Prijatelju evo jel o ovoj pričaš  :occasion14:

SMT

Jel ti treba neka usluga? Nešto odavde?

:stripii: :stripii: :stripii:

:clap2: :hi:

Kugla

:stripii: Ma ne, biće dovoljno kad dolazim preko da popijemo po koju, a ovo je sa Dubrovačkog aerodroma, ja se vračao sa nekih predavanja a ona sa koncerta, sjedili vani pili kavu i malo porazgovarali, skroz ok osoba.

SMT

Ima taj ZG naglasak, mogao bih satima slusati :stripii:...  Samo neka priča, dovoljno :stripii:...

Hteo sam samo kompliment dati Nini... Ako bi se odlučila pecati :stripii:...

Kugla

Citat: SMT  u Srpanj 11, 2019, 15:36:55
Ima taj ZG naglasak, mogao bih satima slusati :stripii:...  Samo neka priča, dovoljno :stripii:...

Hteo sam samo kompliment dati Nini... Ako bi se odlučila pecati :stripii:...
Treba ju pozvati možda i bi  :ok:

SMT

Ne verujem da bi joj bilo zanimljivo, nisam ja taj kalibar ribolovca :stripii:

Ja lovim bucove do 1 kg  :stripii:

maverick

Naletih na netu na ovu sliku...nisam nikad ovako koristio otezanje na vobleru...djeluje zanimljivo..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Fazon otežanja voblera je Lala koristio još pre 20 godina.
Možeš izvesti montažu sa bottom bouncerom i da plutajući vobler vučeš uvek na 50cm od dna.   :takoje:

pajdo77

Predvez od debljeg fluorokarbona,t-knot,na njemu vobler a ispod njega valjkasto olovo za drop šot tako da odma možeš njime podešavati udaljenost varalice od dna samo podizanjem ili spuštanjem olova  :takoje:. Sve znam-sve treniram  :icon_thumright:

maverick

Da...to smo radili i lovili...pogotvo na piješčanim sprudovima....odustao sam zbog kompliciranih zabačaja i petljanja...ali ovo sa slike mi je onako ...zanimljivo na prvu...budem probao  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hudini

Može pojašnjenje, odnosno kako to točno izgleda? Nešto slično sam koristio pa možda vaše izgleda bolje, djelotvornije