Školica ribolova smuđa!

Autor Kugla, Siječanj 18, 2013, 15:41:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Ja sam postao majstor od prve. Prvi dan ulovio za sat vremena - 5,5 i dva od 3 kg. U dva sata 18 grizova, 6 odvijanja udice u ustima.
Jbg kupio loše glave i bio prejak sa prejakim štapom, a nisam ni znao voditi silikonca - ne znam ni sada, ali im je odgovaralo. Nikad se više nije ponovilo, ali sam bio kupljen za cijeli život. Učim, idem i lovim sve gore. Početnička sreća, a onda realnost.  :uf:  :stripii: :stripii:

SMT

Složili se mi ili ne oko toga, ribolov smudja se smatra prestižnom i najvećom veštinom međju nama ravničarskim ribolovcima... A ono bar precutno... Svi smo ipak ili većina “nasetovani” na tu disciplinu... Otuda valjda i ljudi krecu u sve to...

majstor

Odustao bi ti od elitnog ribolova da ti je voda duboka 1 m., a na dva mjesta gdje je dublje love sportaši sa glavinjarama od 100 grama.  :hi:

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Ako ćeš me zvati za vikend i obećati da cu upecati šarana ili amura od 5 kg na bolonjez, menjam ploču odmah...

A ako ćeš me upoznati sa Ninom Badric ( još je sama)... Ne smem ni reci :stripii: :stripii: :stripii:

majstor

Pozvan si davno, garanciju dobiješ na novi auto jel su ribe veče, a u našem butiku ima 50 boljih komada na dan od Nine, mada mi je ona sasvim ok i o ukusima ne treba raspravljati. Stariji sam i imam loše zube, pa gledam samo piletinu. Upiši: butik diamond pitomača i vidi našu Ninu.  :ok: :hi:

SMT

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Oću klinac ić do tamo. Ak me Nina treba,neka Nina dođe  :rofl2:

mossi

alex7777

pajdo zaheban igrac  , pa se vi mislite   :stripii: :icon_thumright:

majstor

Ja Pajdu razumijem. On je legenda a Nina pjevačica kojoj karijera stagnira, nema godinama hit.   :stripii: :stripii: Muhamed mora doći brdu, a ne obrnuto.
Tema je školica ribolova na smuđa. Dolati SMT i  :red_indian:. To je dosta da me nauče loviti smuđa da ne lovim te dosadne amure koji se otimaju, ne daju se uloviti po 20 minuta, a komarci grizu. Šarani su još gori. U tri sekunde uđu u pet zadjeva. Pa vuci i cukaj, a komarcima se pridruže i obadi. Ma daj te smuđeve.  :uf: :smjeh:

maverick

Ja vise ne spadam u ovu kategoriju...izasao sam jucer malo na vodu...bio gladan, smrznio se....ali lovačke instikte nisam pronašao...tako da sam otišao kući prazne vreće....moze biti da me ovo Pajdino kukanje da nema ribe prekobacilo....ali zato komaraca je bilo za medalju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

:stripii: :stripii: Možda su kod vas prskali komarce prihranom, da narastu, jel najviše boli dok te ugrize ona minimalna komarica.  :uf:

SMT

Majstore,

Ne bi ja tu ništa dirao :hi:...

Ako je nešto 20 min na štapu, to je kao da si zakačio torpedo... Ovo sto mi lovimo, naspram toga su “ letve” :stripii: :stripii: :stripii:

P.S. A Nina je Nina, gospodja prava :hi:!

majstor

A gledaj, stariji sam pa bi lovio nešto manje komplicirano, što se manje otima i lakše ide van.  :baba: