Školica ribolova smuđa!

Autor Kugla, Siječanj 18, 2013, 15:41:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ima dana..ne sekiraj se...pred tobom je karijera...mlad si...nisi mator kao ovi moji  :stripii: Ja prije nego krenemo na pecanje...ovom dam tabletu za živce...ovom za bolove...ovom da moze zaspati...ovom da se probudi...a ja moram cijeli mix popiti da bi izdrzao s njima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Eee danas ja napadam Dravu a sutra Dunav dva dana ubijanja od smukija yes yes yes

pajdo77

Za Dunav nisam gledao ali Drava opada po centimetar-dva na sat što nije dobro,ne znam šta rade ali ako ovako nastave nećeš ni trebati ono tvoje čudo od sonara,moći ćeš vidjeti dno i bez njega :mt1032:

ibro dirka

Za Dunav je dobro da Drava opada a nisam loše ni na Dravi prolazio kad je lagano opadala...ili nešto znam ili imam sreće ko tele...

Citat: maverick  u Rujan 14, 2015, 22:57:42
Ima dana..ne sekiraj se...pred tobom je karijera...mlad si...nisi mator kao ovi moji  :stripii: Ja prije nego krenemo na pecanje...ovom dam tabletu za živce...ovom za bolove...ovom da moze zaspati...ovom da se probudi...a ja moram cijeli mix popiti da bi izdrzao s njima  :stripii:

Ma nije problem se srdžat od izlazaka nego je problem ne izać na vodu i ne prošnirat koju gumu ili drvenog tu i tamo. Nisam od prolog ponedjeljka kad sam sa Icom bio bacat voblera...i već me pati a šta će tek bit 12. 1. 2. mjesec

:BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

dino.os

Pročitao sam vaše postove, dotaklo se svega ali se nismo dotakli same tehnike. Zanima me jiganje iz čamca. Jiganje s obale i čamca su dvije totalno različite stvari. Nisam nikakav maher ali mi je puno lakše s obale. Od kad imam čamac nisam pošteno ni išao blinkati upravo iz tog razloga što mi je sve nepoznato. Učim se nanovo sve ispočetka i  nikako da mi sjedne. Polomim se cijeli, sve me živo boli a ni kvrca nemam. Tu i tamo se nešto zaleti ali to pripisujem sreći :-). Kako vi jigate?  Dali stanete par metara od obale i recimo tvistera bacate u struju sa većom glavom daleko ispred sebe pa ga lagano povlačite štapom tako da on udara po dnu (ne pre jako i često) ili stanete bliže obali i laganim glavicama povlačite na metar od obale kao da blinkerišete voblerima?  U oba dva slučaja pretražujete teren samo ispred sebe i po meni je stvarno sreća ako na smukija naletite baš u toj ravnini. Što je sa cijelim prostorom oko vas? Šta ako je panjić ili rupa metar, dva u lijevo,  nema šanse da ga zakačite i saznate da je tu :-) . Pa stvarno je sreća ako baš u toj ravnini pogodite smuđa u labrtu.  S obale se bome ispipa cijeli teren, nekih 45 stupnjeva.

kockar

Ispipa se i iz camca ako treba,
kad znas gde je sta onda ne ispipavas napamet, vec se namestis camcem tamo gde treba i to detaljno obradis.

Ne razumem zasto vecina jiganje iz camca poima samo kao uzvodnu vucu po jednoj liniji???
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

maverick

Najednostavnije da odes s nekim pa ti pokaze..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Evo mogu ja ako treba :stripii:,nikakav problem  :rofl2:

dino.os

Može pajdo, nas dvjica stanemo jedan pored drugog, grabljamo i lagano se puštamo do dunava...valjda ćemo zakačit nešto...barem bovu  :-)

pajdo77

Joj prijatelju gdje ja zabacim tu ni zapinjača nema,ja ne mogu naći ni ribice u onom slanom koktelu koje žvaćem dok gledam utakmicu,kod mene samo perece :stripii:

dravski pecaros

Citat: pajdo77  u Studeni 25, 2015, 14:03:16
Joj prijatelju gdje ja zabacim tu ni zapinjača nema,ja ne mogu naći ni ribice u onom slanom koktelu koje žvaćem dok gledam utakmicu,kod mene samo perece :stripii:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

dino.os

DIDAPATAK

Citat: pajdo77  u Studeni 25, 2015, 14:03:16

..care  :headbang:  :clap2:  :stripii:
.. :baba:

ibro dirka

Hahahahahahahaha koji si ti pajdo kralj!

maverick