Dobitni dekori silikonaca

Autor mossi, Siječanj 17, 2019, 12:41:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A nekako mi se čini da to s bojama ide sezonski  :uf: Mada sjecam se tih slotera u tim dekorima kad je Dok krenio s tim...ako to nisi imao...nisi ni morao ici na Dunav  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

danas jedini dobitni kao sto sam prije napisao od tri boje upravo WBU

DJ17

Najdrazi,realno najvise ga i forsiram... dokove koristim samo trigere... a slotteri su Dream Tackle (skupo ali su mi vrhunski odradjeni a i lovni) doduse ove godine su mi nesto slotteti zakazali ali dobro...

feco

Citat: alex7777  u Siječanj 30, 2019, 21:31:24
danas jedini dobitni kao sto sam prije napisao od tri boje upravo WBU

Ja slučajno kupio taj WBU u 12 cm , i bome lovi......evo i danas....i jučer, vidi se na slici, viri onome iz usta.

A viđe mi pajte na novoj sličici  :icon_thumright: ko Al Caponeov prvi suradnik  :stripii: :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

sad slucajno kupi i one dvije zelene i onda si miran sad si uzeo WBU  sad uzmes FB i IH i onda pada 9evetka   :pirate:

im84

Dok Ziggy i Spickey u pearlino boji su bili udarni danas.
#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

Danas opet samo WBU  tri udarca dvije ribe a sve sam izredo u kutijama sto imam  :uf:

yopatami1

Da li si bacao još neku orku koja je u osnovi bela?

Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока

alex7777

Citat: yopatami1  u Siječanj 31, 2019, 18:44:23
Da li si bacao još neku orku koja je u osnovi bela?

da i WB crna ledja  WY zuta ledja crven podbradak

šajzika

Audentes fortuna iuvat

yopatami1

Kako je to zanimljivo...
Bolja mi je ova sa žutim leđima.
Plava leđa više voli štuka.

feco

Danas sam odlučio istestirati jedan ELPI Swifty, što mi SMT poklonio. Nisam ga skidao cijeli dan. Rezultat se vidi. Dekor ne znam.

SMT  :icon_thumright:
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

Citat: feco  u Siječanj 31, 2019, 19:11:59
Danas sam odlučio istestirati jedan ELPI Swifty, što mi SMT poklonio. Nisam ga skidao cijeli dan. Rezultat se vidi. Dekor ne znam.

Pajta a di sam ja u toj prici  :stripii: izgleda da je do maksuzije kod mene plava sljiva pa i plava orka  :pije: :flasica:

feco

A ne znam ti ja to.....bolje da je od maksuzije, nego od baksuzije.  :stripii: :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Citat: feco  u Siječanj 31, 2019, 19:11:59

Mili,

Šta je rezultat? Jesi okačio nešto?