Instalacije na čamcu: žice, prekidači ....

Autor mossi, Veljača 21, 2019, 10:48:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Citat: maverick  u Svibanj 08, 2023, 11:36:42 Nisam mjerio...ali mogu uzeti pa izmjeriti
Ajde, ako ti nije problem. Thx!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

mossi

Trebala bi biti momačka amperaža oko 200A

mossi

Koji kabel mm2 si koristio za Cyrix?

mossi

I da li ste ikad koristili Start Assist funkciju?
Pritiskom na taster on izjednačava napon dva akumulatora na 30 sekundi, ako je prekidač onda je veza kontinualna i oba akumulatora se ponašaju kao jedan većeg kapaciteta? Stim da je osigurač prema drugom akumulatoru limiter (max 120A).

maverick

Kod mene je kabel mozda na cryxu 2,5 kvadrata jer samo preko njega punim onaj drugi...Nisam koristio Start Assist jer od kad sam stavio cryx nisam imao nikad nikakav problem s startnim ...tako da nadam se da ni necu morati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

:)

Dobro, ja sam tek nakon što sam kupio kabel od 6 mm2, video da uz kit prodaju kabel od 10 mm2. A i to je malo na 5m dužine.

6mm će biti OK.

maverick

Uglavnom...sve se treba lemiti...termo buźir...licnasti kabel, pozeljno pokositreni..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Šta.. ništa luster klemna?!

pajdo77

Termo bužiri mu ostali tamo negdje od 2017-e kad je čvrsto,po osmi put odlučio krenuti sa šaranolovom :stripii:

maverick

Mornar Popaj

Znači ovo nije dobro ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

To je odlično...taj bijeli kabel sam ja dodao na sve to  :uf:

maverick

baka

Samo da mi još netko da prijedlog kako sačuvati panel, jer mi je zadnji izdržao 4 dana na čamcu dok ga nisu ukrali.
Kupio sam drugi panel i stavljam ga samo kad sam u čamcu, ali to je bezveze.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!