Tracker

Autor SMT, Ožujak 02, 2019, 07:44:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

:hi: odlično, a fino i ide, vidio sam te ljetos na kupanju.

maverick

Lijepa boja motora  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

meni puno lepsa nego kod originala :takoje:

ZeroCool

na prolece mozda jos tendu stavim i to je to uzivanje lagano :)

maverick

Ovako na oko mi djeluje poprilično ravno...nije ti nigdje povukao na varovima ?...Mi sve tu kontamo da napravim jednog limenjaka i ostavimo na Dunavu za pokoji izlet....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

nije nigde povukao napravljen vise nego idealno... ja sam prezadovoljan i brz i stabilan

maverick

A sto si stavljao za vodilice na dnu...i da li si kupovao neki poseban lim za nautiku...vidim spominju eki hladno ili toplo valjani....i da li si pjeskario...prajmer ili neka temeljna...opiši nam malo taj postupak ako imas vremena

ZeroCool

Na podu su tri vodilice stavljani obicni flahovi....sto se tice farbanja nazalost nisam peskovo mada sam trebao ali nije bilo vremena da se radi detaljno....boja je isla prajmer dvokomponentni i na kraju zavrsna bela boja....Sto se tice razlike hladno valjani i toblo valjani lim razlika je:

Ukratko je opisana razlika između toplo valjane ploče i hladno valjane ploče od nehrđajućeg čelika
Apr 26, 2018
Vruće valjanje: hladno valjanje je proces valjanja pod temperaturom rekristalizacije, a vruće valjanje je kotrljanje temperature rekristalizacije.

Njegove karakteristike:

1. Loša žilavost i glatkost površine, niska cijena;

2. Temperatura vrućeg valjanja slična je temperaturi kovanja;

3. Vruća ploča usvaja vruću površinu za štancanje oksidovanom kožom, a debljina ploče je inferiorna;

4. Zbog svog proizvodnog i proizvodnog procesa, ima više građanskih aspekata, kao što su kuhinjski pribor i kućanski aparati, itd .;

5. Vruća valjana čelična ploča, mehaničke performanse su daleko manje od hladne obrade, takođe su inferiorne od obrade kovanja, ali ima dobru žilavost i duktilnost.

Hladno valjanje: rolo je na bazi toplo valjanog namotaja. Generalno, to je proces vrućeg valjanja, pranja kiselina i hladnog valjanja. Iako u procesu obrade, valjanje će takođe prouzrokovati zagrevanje čelične ploče, iako se naziva hladno valjanje. Zato što je toplo valjano kroz kontinuiranu hladnu deformaciju hladnog valjanja, loše mehaničke performanse, tvrdoća previsoka. Moraju se žariti da bi se obnovile njegove mehaničke osobine, i nema žarenja koje se zove hard roll. Hard rolls se uglavnom koriste za proizvodnju proizvoda bez savijanja ili istezanja.

Njegove karakteristike:

1. Hladno valjana čelična ploča ima određeni stepen očvršćavanja, nisku žilavost i visoku cijenu;

2. Neoksidisana koža na procesu hladnog valjanja, dobar kvalitet;

3. Proizvodi sa hladnom deformacijom su visoke preciznosti i dobrog kvaliteta površine;

4. Hladno valjanje se široko primenjuje u svim vrstama industrije, kao što su delovi za hladno stampanje, hladno valjani ekstrudirani profili, opruge sa hladnim namotajima, hladno vučena žica, vijci za hladni nasad itd.

ZeroCool

ako nekog zanima mogu na pp poslati slike detaljno sta je i kako radjeno

maverick

Ček sad nisam načisto...koji treba hladno ili toplovaljani... :uf: Mozes i tu staviti slike ako hoces  :ok:

pajdo77

Jedino što ja vidim je da su slova i brojevi na desnoj strani čamca moleru pobjegla prema dolje za razliku od lijeve strane koja je kako treba.

ZeroCool

nije moleru vec meni :D to je radi malera tako polepito  :stripii:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 10, 2019, 20:49:44
Ček sad nisam načisto...koji treba hladno ili toplovaljani... :uf: Mozes i tu staviti slike ako hoces  :ok:
razlika ti je u boji..hladno valjani čelik je svijetle boje koja podsječa na prokrom a toplo valjani je obični industriski crni lim...hladno valjani je bolji ali i skupli  :occasion14:

ZeroCool

moj je od crnog to znam sigurno

miha