Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

SMT prodaje "viškove".. sprema se neki novi Graphiteleader vidi se meni

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Definitivno... izgleda znam i koji :hi:...

maverick

Informacije se tako brzo šire  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Baš me zanima koji je idući.. Vidićemo ubrzo, nadam se

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

U ovim zadnjim promenama sa 5 kompleta sam spao na 3 tj 3,5... Ostala mi masina jedna, neuparena...Glupo da tako stoji... :stripii:

Realno ta 3 kompleta su mi dovoljna, po TB se razlikuju i pokrivaju 100% situaciju i minimalno se podudaraju...

Uslovno rečeno najslabiji i najjači štap ne menjam godinama, ovaj u sredini “vrtim” neprestano ili više njih... Tu tražim nešto... Zvuci kao dobar vic kad sam ja u pitanju ali pokušaću sada neki duzi period  otpecati sa ovim Super Vivom...

Cetvrti komplet će biti verovatno u budućnosti , poklopiće se sa nekim od ova tri i biće čist visak... Voleo bih da to opet bude Super Vivo u nekoj slabijoj gramazi... Video sam jedan takav i dopao mi se mnogo...
Subjektivno, ta serija graphiteleader a mi se ipak najviše dopala od onog malo sto sam video...

No

:hi:

Može li se usporediti Graphiteleader sa Morethan Branzinom i koje bi bile sličnosti a šta bi bila razlika?
Znam da je teško opisati osjećaj, jer kad god bilo tko opisuje neki štap, radi se o subjektivnom osjećaju, ali bi volio  pročitati tvoje mišljenje o usporedbi ta dva štapa.

SMT

Mislim da može...

Meni je štap sve, sonar i nešto na šta najviše polažem paznju i novac... Bio bih spreman pre odreći se čamca, nego stapa...Imam tu i dosta “ lutanja” s moje strane...

Po meni je to ista klasa(high) stapova...  Tu mislim na kvalitet izrade, opremu i sve ono golim okom vidljivo... Mislim da o kvalitetu tih stapova, nema rasprave samo o tome da li ti odgovaraju ili ne...Ono da pribor ne lovi smo spomenuli mnogo puta, to se podrazumeva...Dao bih u ovom momentu malu prednost Super Vivu u odnosu na mog morethana. Ali to je samo generacijska razlika, tako ja vidim... sam taj način izrade Super Viva je onako, “svemirski” , ima tu nešto... Meni ta serija odudara i od ostalih Graphiteleadera...Stapovi su različite gramaze( morethan i vivo), pa ih u radu porediti nema smisla... Ne znam šta daiwa trenutno radi ali verujem da novi morethan ne bi zaostao za Vivom u nicemu... Ja mislim i da je lesath DX dizajnerski jedan od lepših stapova na tržištu...Lesath je jeftiniji,  nema to made in Japan, pa mu se vodi kao mana... ja to ne vidim tako...

Juče sam držao u ruci Super Vivo 233 cm na 11-42( slican morethanu) i zalepio mi se na prste... Definitivno volim tu dužinu i gramazu, udobnost koju takav štap pruža... Otišao sam da vidim neki drugi model Graphiteleader a koji je odličan, a ruka i misli ostale na prvom spomenutom...

Ja se nadam da će jednoga dana biti moj, pa ćemo moći povuci paralelu izmedju njega i branzina...
Mislim da branzina neću otudjiti zbog  Graphiteleader a, nego uporedo... Prvi se meni bas pokazao, ovo mi je sve novo i treba mi vreme... U svakom slučaju, posle duže vremena su mi neki stapovi probudili leptirice u stomaku... U smislu da ih ne gledam kao alat samo( sto im je primarno zanimanje) nego i malo više od toga... Ima tu nešto meni zanimljivo u celoj toj prici oko Graphiteleader a, da su konstruisani za reke i rečne grabljivice... Da su u konstrukciji istih ucestvovali profi ribolovci, itd itd...mislim da nije priča samo marketing ali to će vreme pokazati, meni... “Ubica” koji ima suptilnost, tako mi se čini s početka našeg zajednickog putovanja kroz totalni ribolov ...

Ti svi stapovi pored cene imaju još jednu manu, opterećenje je to u čamcu... koliko god ne robovali tome... gde ćeš stati, kako si ga ostavio, itd itd...

Verujem da ribolovac samo zbog glave napreduje, a da je ovakav štap samo nadogradnja... Ne postaje se bolji samo zbog njega bez prvoga...

Ko ima ručnu podignutu ili limite( sto je više nego normalno), oko novca koji želi da da za štap, ne treba da misli ovome uopste... Otišlo je to predaleko sve sa tim vrhunskim priborom... Gledam novi Iphone, jedno 1000-1200€, meni to preskupo i još će mi ispasti u Dunav...

feco

Citat: SMT  u Veljača 05, 2021, 10:17:07
Mislim da može...

Meni su žene sve, nešto na šta najviše polažem paznju i novac... Bio bih spreman pre odreći se čamca, nego žena...Imam tu i dosta “ lutanja” s moje strane... :stripii: :stripii: :stripii:

Po meni je to ista klasa(high) žena...  Tu mislim na kvalitet , opremu i sve ono golim okom vidljivo... :eek: Mislim da o kvalitetu tih lepotica, nema rasprave samo o tome da li ti odgovaraju ili ne...Ono da pribor ne lovi smo spomenuli mnogo puta, to se podrazumeva...Dao bih u ovom momentu malu prednost Super Vibri u odnosu na mog pitona. Ali to je samo generacijska razlika, tako ja vidim... sam taj način izrade Super Vibre je onako, “svemirski” , ima tu nešto... Meni ta serija odudara i od ostalih Vibroleadera...Stapovi su različite dužine(moj piton i Vibro), pa ih u radu porediti nema smisla... :rofl2:

Juče sam držao u ruci Maru, 273 cm na 90-60-90( slična Ruži) i zalepila mi se na prste... Definitivno volim tu visinu  i težinu, udobnost koju takav stas pruža... Otišao sam da probam neki drugi model žene a koji je odličan, a ruka i misli ostale na prvo spomenutoj...

Ja se nadam da će jednoga dana biti moja, pa ćemo moći povuci paralelu izmedju Mare i Ruže...
Mislim da Maru neću otudjiti zbog Ruže, nego uporedo... :takoje:  Prva se meni bas pokazala, ovo mi je sve novo i treba mi vreme... U svakom slučaju, posle duže vremena su mi neke žene probudile leptirice u stomaku... U smislu da ih ne gledam kao alat samo( sto im je primarno zanimanje) nego i malo više od toga... :uf: Ima tu nešto meni zanimljivo u celoj toj prici .

Sve te žene pored cene imaju još jednu manu, opterećenje je to u čamcu... koliko god ne robovali tome... gde ćeš stati, kako si ga stavio, itd itd...

Verujem da ribolovac samo zbog glave napreduje.

Ko ima podignutog ( sto je više nego normalno), oko novca koji želi da da na žene, ne treba da misli ovome uopste... Otišlo je to predaleko sve sa tim vrhunskim mačkama... Gledam novu pevačicu u kafani " Tri sise", jedno 1000-1200€, meni to preskupo i još će mi ispasti u Dunav...

A jel može i ovakva priča ?  :hi:

BRZO I BEZ VEZE

No

:stripii: :stripii:

Fali ono svaka sličnost sa postom o štapovima je slučajna

:ok:

mossi

SMT

Citat: feco  u Veljača 05, 2021, 17:09:01
Citat: SMT  u Veljača 05, 2021, 10:17:07
Mislim da može...

Meni su žene sve, nešto na šta najviše polažem paznju i novac... Bio bih spreman pre odreći se čamca, nego žena...Imam tu i dosta “ lutanja” s moje strane... :stripii: :stripii: :stripii:

Po meni je to ista klasa(high) žena...  Tu mislim na kvalitet , opremu i sve ono golim okom vidljivo... :eek: Mislim da o kvalitetu tih lepotica, nema rasprave samo o tome da li ti odgovaraju ili ne...Ono da pribor ne lovi smo spomenuli mnogo puta, to se podrazumeva...Dao bih u ovom momentu malu prednost Super Vibri u odnosu na mog pitona. Ali to je samo generacijska razlika, tako ja vidim... sam taj način izrade Super Vibre je onako, “svemirski” , ima tu nešto... Meni ta serija odudara i od ostalih Vibroleadera...Stapovi su različite dužine(moj piton i Vibro), pa ih u radu porediti nema smisla... :rofl2:

Juče sam držao u ruci Maru, 273 cm na 90-60-90( slična Ruži) i zalepila mi se na prste... Definitivno volim tu visinu  i težinu, udobnost koju takav stas pruža... Otišao sam da probam neki drugi model žene a koji je odličan, a ruka i misli ostale na prvo spomenutoj...

Ja se nadam da će jednoga dana biti moja, pa ćemo moći povuci paralelu izmedju Mare i Ruže...
Mislim da Maru neću otudjiti zbog Ruže, nego uporedo... :takoje:  Prva se meni bas pokazala, ovo mi je sve novo i treba mi vreme... U svakom slučaju, posle duže vremena su mi neke žene probudile leptirice u stomaku... U smislu da ih ne gledam kao alat samo( sto im je primarno zanimanje) nego i malo više od toga... :uf: Ima tu nešto meni zanimljivo u celoj toj prici .

Sve te žene pored cene imaju još jednu manu, opterećenje je to u čamcu... koliko god ne robovali tome... gde ćeš stati, kako si ga stavio, itd itd...

Verujem da ribolovac samo zbog glave napreduje.

Ko ima podignutog ( sto je više nego normalno), oko novca koji želi da da na žene, ne treba da misli ovome uopste... Otišlo je to predaleko sve sa tim vrhunskim mačkama... Gledam novu pevačicu u kafani " Tri sise", jedno 1000-1200€, meni to preskupo i još će mi ispasti u Dunav...

A jel može i ovakva priča ?  :hi:

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

:hi: :hi: :hi: :icon_salut: :icon_salut: :icon_salut:

Posle ovog umetničkog dela, nemam više šta napisati... :stripii: :rofl2: :rofl2:

feco

BRZO I BEZ VEZE

nikola1982

Pozdrav svima,

da li neko ima ili je probao Vivo Nuovo 842XH 30-90g?

Sent from my iPhone using Tapatalk

nekinho

srco

@feco

...zdravo me nasmeja ..

Sent from my SM-G980F using Tapatalk