Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tutnja

Ima snage i za veeeliku ribu
Jesi obratio pažnju na nešto jači konus, plus pleten donji dio. Ima to kičme i rezerve snage ajojmenemenejoj

Dobro došao u "klub", ne sumnjam da će prije ili kasnije bar jedan završiti kod tebe

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Top štap, prelep,  čestitam vlasniku… Dobra serija, odlična… Ne vidim oznaku, nadam se da je 762 MH tj više navijam… Ufff, šta se tu za Dravu može naći isto… lepe finoce…

Odlično si ga procenio na prvu… Taj gornji deo koji spominješ kod kontre uradi pravu stvar, dobiješ je sad i u roku od odmah… A tu snagu vidiš kad neke redovne smudjeve, posle kontre na daljinu podignes odmah na površinu, ako se to tako zove ili meri… Ako si “ prejak” riba se izglisira gore odmah… A suptilnost kod pretrage, samo takva, na vrlo visokom nivou…Tako da, nek dodju krupne ribe slobodno…

Oni su Vivo Nvovo seriju unapredili u Vivo Nvovo Prototype, gde koriste taj karbon T1100g kao na  Super Vivu… Naravno i cenu su unapredili..  Video sam nekoliko Nvovo iz obe serije , odlični… Bas… Moj drugar ima Prototype 772 MH(231cm, 9-35g) i jako ga hvali… Rusi ga takodje mnogo hvale kroz svoje recenzije…

Ja sam siguran da je jedini razlog zašto ih nema više, dostupnost a ne visoka cena… Ljudi koji imaju priliku otpecati sa ovim štapovima, probati ili kako već, obično u velikom procentu, samo razmišljaju da ih nabave… Ne love sami svakako ali za mnoge od nas izuzetno dobri dzig stapovi( one serije predvidjene za to)…

Neverovatan izbor za sve reke… Reč preciznost u svakom smislu značenja ide uz njih…

Ja sam ih 2 godine proučavao do prvoga, izgubio sam vreme zbog sopstvenih predrasuda… Te volim plutu, te volim neke firme, ma bzv…

Zdravom logikom ako pogledaš ili pročitaš nešto o njima sa ruskih sajtova, nema tu puno dilema…

Čak i uz različit stil “dzigolova”…

maverick

Ovaj model je u pitanju..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Mislim da Ervin ima isti takav za Tisu… Tu može masina od 270 g, ergonomija rukohvata dobra… On će bolje od mene znati…

maverick

Štap je uzeo jedan prekaljeni Dunavski Vuk...ne znam smijem li reci bar njegov nick...ali kontam da ce se sam pohvaliti... :clap2: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Uf, dobra i dužina i tb za neki "normalan" ribolov.. dobar i za čamac i za obalu

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

mossi

Prekaljen.. 
Možda prefarban, zamazan.. umazan..

Hvala Mariju za prijem i transfer štapa

Biće neka recenzija za 10tak dana..
Trenutno sam u gužvi i nema šanse da vidim vodu osim u špriceru...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ervin

Da, isti ovakav imam za Tisu. Glave od 10 do 30g odrađuje perfektno, ako ocenim subjektivno. Može i malo van tog opsega, ako baš zatreba, ali meni je ovo od 10 do 30g bitno u većini slučajeva.

Što se tiče udobnosti i generalno performansi za džig, mogu samo da kažem da sam CD BR odmah prodao. Fantastično pogođen štap.

Prvo sam hteo da ga uparim sa Daiwom iz LT koncepta, u težini oko 230g, ali mi ta mašinica nekako nije legla na štap. Meni lično mnogo bolje leži komplet sa mašinicom od 280g.

Tako da sam do sada oduševljen onim što sam dobio ovim GL. Jedino ga još nisam overio pošteno, ali biće i toga, samo malo da krene voda da se hladi. Sve neke ribice ispod kile udaraju, ništa normalno...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

šajzika

Citat: mossi  u Srpanj 15, 2021, 20:08:42
Prekaljen.. 
Možda prefarban, zamazan.. umazan..

Hvala Mariju za prijem i transfer štapa

Biće neka recenzija za 10tak dana..
Trenutno sam u gužvi i nema šanse da vidim vodu osim u špriceru...

Jedva cekam. Čestitke na kupovini
Audentes fortuna iuvat

mossi

Tournament AGS SW sam čekao 4 meseca i dobio odgovor da još čekam.. zahvalio sam se i u roku od 24h kupio štap.

Miki je fenomenalno ljubazan i poslovan.
Uz odličnu podršku, koristi kurirsku službu 24h za celu EU.

Znači od Germany odakle šalje robu EU-EU, za manje od 24h. Bez carine, PDV-a.. samo 19.90CHF poštarine.

Vrlo poslovno i pohvalno.

mossi

Hvala svima i na čestitkama ali i ostalim vlasnicima koji su svojim recenzijama i ribolovačkim pričama učestvovali u donošenju odluke.

Ipak ključan je bio video Staljingradskih Fishermena sa broj slabijim modelom 802M.

mossi

mossi

Umalo da naručim oba i zadržim onaj koji mi više odgovara... 

šajzika

Nekad i treba tako. Jedan je zivot i treba ga koristit/uzivat na maksimum.
Jedva cekam test :hi:
Audentes fortuna iuvat

tutnja

Čestitam i ja, da ćeš se nauživati s tom motkicom, siguran sam

Naravno, i od mene samo pohvale za Mikija, čovjek zna kako se posluje, a ima i dobre robe.. zasad samo dva kupio kod njega, ali nikad se ne zna..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk