Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ovo je sad vec ozbiljni...cekamoMossija i SMT-a da se izjasne  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

A možda i ja da krenem nizvodno, spustim se do ušća Tise, do tamo ne moram ni motor paliti. Onda  se još malo vratim i eto me na ušću Drave. Stižem za par dana bez problema, samo mi javite kada je termin, da krenem na vreme.

Pa da malo vitlamo sa Graphiteleader-ima...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

No

Evo kao predlagatelj tog susreta donosim za osviježenje
10 l cedevite
Predlažem i da pozovemo ruse da dođu popratiti s kamerama najbolje predstavljanje Graphitleadera za ovaj dio europe   :ok:

tutnja

Poslije Rusa smo daleko najjači, bar za ove Mida modele..
Kad sam pregovarao za malog Aspra, pita me Latvijac zašto baš taj.. Objasnim mu otprilike naš stil ribolova i vode, odmah je skužio sličnost.
Kaže lik, svaka čast, ne traže ga često europljani te "ruske modele" jer imaju malo drugačiji pristup, više traže ove "normalne" modele. Malo reklama, dostupnost, puno poznatiji, a opet "egzotika" i visoka klasa, kao i još par japaneza tipa yamaga, zenaq i sl.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Ervin

Citat: No  u Kolovoz 05, 2021, 20:42:06
10 l cedevite
Predlažem i da pozovemo ruse da dođu popratiti s kamerama najbolje predstavljanje Graphitleadera za ovaj dio europe   :ok:

Paaaa, u slučaju da pozovemo Ruse sigurno bi trebalo 10 litara, ali ne Cedevite! :toothy9:

maverick

Da je CD u pitanju Dmitry Shabalin bi tu došao samo da nas vidi na hrpi  :stripii: tako da ne sumnjam da i ovaj proizvođać nema nekog idejnog vođu sem Mosisija i SMT-a pa bio bi red da ga posalje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ja sam kupio štap jer me kupio onaj video M modela. Baš mi žao što nisam uzeo i taj model. No, videćemo prvo kako će se ova priča nastaviti.

MH je pravi smudjaroški štap i nema sumnje da vrhunski pokriva 70-80% mojih potreba.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

tutnja

Citat: maverick  u Kolovoz 06, 2021, 07:19:20
Da je CD u pitanju Dmitry Shabalin bi tu došao samo da nas vidi na hrpi  :stripii:

Reklamirao je Daiwu Certate (i Daiwu općenito), tako da ga slobodno pozovete, dolazi sigurno
Nek vidi čovjek da se ima

Ispravak netočnog navoda..
Ipak je to bio A. Shanin, ali ništa manje nepoznat.

ossa

ZVATI kuma da BUDE SUDAC
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Da ne budem Party Breaker, ali jedino takmičenje na koje sam išao 10tak godina je Dokov Kup.

Ovo može biti druženje gde svako može probati štap koji ne može videti u trgovini.

Pelinkovac i ostale oblike alkohola ne odbijam.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Narvno da smo to tako i zamislili...kaze se takmicenje a jedino moze biti nadmetanje u laganju tko je imao vecu ribu na stapu  :stripii: Inace za sve druge oblike smo prestari...osim za te nagrade u vidu tih trava iz Pelinkovca i tako to... :stripii:

Citat: ossa  u Kolovoz 06, 2021, 10:22:39
ZVATI kuma da BUDE SUDAC

On je level PRO...tesko da bi to sudjenje proslo bez "kečeva"  :stripii:

SMT

Citat: mlb  u Kolovoz 05, 2021, 11:29:34
Odosmo dalje od teme , kada je to pecanje SMT-a i druga Mossija da dođem i nešto naučim iz prvog reda  , javite datum da si oslobodim termin za dunav!  :hello2: Možda se i ja onda nagovorim za jeda GL

:stripii: :stripii: :stripii:
Iscitah sve…

A i ti, jbt… Retko se javljas, malo kazeš ali eto preuzimas zlatnu medalju od Mister Noa i Marija, njih si poslao na drugo i trece mesto :stripii: :hi:..

Evo imam da dodam, da kome se ne svidi graphiteleader , s obzirom da je donji kraj dosta debeo ,manje osetljiv,  od dobrog materijala sav, uvek može orase tresti sa njim :stripii: :hi:..

Ovaj donji kraj mog super viva je top za to, ne treba više od 400-500 godina da se isplati investicija…

No

Citat: Ervin  u Kolovoz 06, 2021, 05:39:37
Citat: No  u Kolovoz 05, 2021, 20:42:06
10 l cedevite

Paaaa, u slučaju da pozovemo Ruse sigurno bi trebalo 10 litara, ali ne Cedevite! :toothy9:

Cedevita je od davnina poznato piće za mladiće, moralo bi biti dobro i za ruse   :stripii:

Pustimo sad ruse, domaćin je pristao uz izbjegavanje takmičenja, gost- pilot je stidljivo pristao u drugoj temi
Dakle, ne očekujemo takmičenje nego sučeljavanje doživljaja, mišljenja, osjećanja prema   Graphitleaderu, nešto vjetra u kosi i jurnjave po dunavu
Za taj doživljaj spreman sam uz cedevitu sponzorirati i potrošeno gorivo

Ostaje nam samo da utvrdimo datum događanja

tutnja

Da ga malo istestiramo danas (872MH) .. i da vidimo vrijedi li Lexa išta

tutnja

Eci-peci-pec.. Koji bi sutra mogao u akciju