Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Nek je stigao… Čestitam…

Nisam te hteo plašiti ali taj štap na tu dužinu u toj gramazi će biti “ ubica”… Smeo bih se kladiti da ti jači za Savu neće trebati… Videćeš kako ih “ prosvira”…

No

Hvala, vidim ovako na suho da je moćan, zanima me kontakt s ribom, kontra... 
Čini mi se da za jačim neću imati potrebe.  :ok:

No

Obavio probno pecanje sa Asprom  15-50, bacao,mjerkao, zagledao, lovio, ulovio i zaključio da to ništa ne valja.  :stripii:  :stripii:

smudjoslav

Kakve su to šture informacije...Naviknes ljude na poetiku i sad tu neki postovi kao da si bio da beres jabuke... :stripii:

No

:stripii:   :stripii:

Ma nisam brao jabuke, nego sam danas, kada sam se vratio sa pecanja, pekao rakiju od jabuka.
Umoran sam i ne da mi se pisati.

Uglavnom štap ništa ne valja   :stripii:, ali vredi svakog žetona, i razmišljam da li da uzmem još jedan Aspro ili Vivo nuovo u gramaži  oko 10-30

šajzika

Citat: No  u Studeni 17, 2021, 19:35:05
:stripii:   :stripii:

Vivo nuovo u gramaži  oko 10-30

Pricekaj koji dan. Bit ce ti zanimljivo

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Šta će se desiti da koji dan da pripremimo novce ako ima neka dobra ponuda  :uf:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

A uvijek sam želio biti heroj ulice  :stripii:

SMT

Citat: dravski pecaros  u Studeni 17, 2021, 19:56:38
Šta će se desiti da koji dan da pripremimo novce ako ima neka dobra ponuda  :uf:

Čeka se Deda Mraz iz Rusije… Ne ide irvasom, nego kamionom… Ako nekad stigne, reci ću mu da sam prao zube cele godine i slušao mamu… U tom slučaju možda dobijemo i neke poklone, pa će nešto i da prelije… U svakom slučaju pod nazivom Vivo (šta god to bilo)… Ja sam mu pisao šta bih zeleo…Ko to zna, šta se može desiti…

SMT

Prototype sa sustainom… Podbacicemo najlona i jos neke mokre strune… Masinice 270-300g idu na njega…

Boža

Zeleo bih da se zahvalim SMT-u na ustupanju ovog stapica!

Deluje bas dobro stap. Toliko, da je totalno istisnuo SPRO Rig Spin 30-80g iz prve postave Galaktikosa!

Prva postava na celu sa custom alatkom :D

Pazicu stapic i hvala na savetima gde mogu da nahvatam kedere!

SMT

Ahahahahahs…

Ako okacis kedere na GL, vracaj ga odmah… I jos neces dobiti pare nazad :stripii:… Dobar ti je i SPRO za to

Gremlin

Što je najgore, okačiće rovce i durdubake...znam da voli da peca soma.

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Boža

Ahaha, vidis sta mi pise ispod fotke :D Kederas! :D

Od pristupacnijih varijanti jedan od finijih stapica :D

@gremlin, haha, sta cu kad volim da mi se mrda nesto na kraju sistema - kad nema vec ulova! :D