Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

culy

Par slika

Jedina zamerka za sad na futrolu. Za cenu stapa ocekivao sam mnogo bolju.

SMT

Dok ti to ne overis, ja mogu da kažem da je ovaj mali Prototype ozbiljna motkica… A verovatno i serija cela…

I dalje imam debelu strunu na njemu, (1,5) ne da mi se premotavati… I dalje imam neke debele udice, bile na snizenju, šta ću sada sa njima…

Sve to ne smeta, Prototype bode kako treba… Druga, treća kontra( potvrda)  je vise zbog mene, da dodju mirni na ruku da ne  prskaju i da se ne opiru puno… Ti smudjevi, kilo-dve- tri, to je igra za njega… Nadam se  da će na prolece biti izazova sa ribama većim od smudjeva…Slinavim, to će biti zanimljivo ako bude…

Kontre na dužinu 230cm prema smudjevima? Lepota… iza glave, sa strane, hoćeš ovako, hoćeš onako… Meni igranje i uzivanje… To tražim od stapa…

Ova savska GL sekcija kad vidi ovaj štap, neće odoleti… Evo, kažem vam…

Harley

Izazivas, moram si blokirati karticu na godinu dana, dolazim u jbn iskusenje.  :occasion14:
Living your dreams, do not dream the life

Rap

Ma sacekaj,vidis da je to samo” Prototip”,tek ce pravi da budu

tutnja

Dobri nego šta, ali ipak samo prototip, čekamo full verziju u nekoj ozbiljnoj gramaži
Mislim da će savska sekcija (sekta) ipak ostati na aspru, di ćeš bolje za te pare

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

Harley

Citat: tutnja  u Siječanj 29, 2022, 18:09:58
Dobri nego šta, ali ipak sam prototip, čekamo full verziju u nekoj ozbiljnoj gramaži
Mislim da će savska sekcija (sekta) ipak ostati na aspru, di ćeš bolje za te pare

Ne izazivaj  :tongue1: Izaziva me ovaj moj kompanjero na vodi jedva se odupirem, moram kupiti kontejner , nemam vise gdje pribor drzati :takoje:
Living your dreams, do not dream the life

tutnja

E, da mi je jedan aspro 100-gramac barem.. 
Bem ti matematiku, idem vidit šta Rusi nude u toj "klasi" lako, a jako, plus da nije kolac za paradajz, šareno ko na sajmu i da nije 3 metra

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

Nema takvog stapa kod GL izgleda…

Po nosivosti je najjači onaj “ obični” Vivo Nvovo pod oznakom 842 xh… on je jedini extra heavy , čini mi se…

Nema to u Aspro varijanti…

tutnja

Znam da nema, nađe se nešto morskih modela, ali to je brutalno prejako, poteško i nije mi baš nešto privlačno
Ima kod Rusa te "egzotike", treba malo prekopati prije klika na "buy" tipku

SMT

Neko sam ko ima dosta ribolova u toku godine sa teškim glavama… Razlog je vrlo prost, izlazim u svim uslovima…

Jel to lep ribolov? Nije… Jel uživam u njemu? Samo ako riba radi bas… Pecati smudja na glave od 50g( ja to radim), ne znam… Previše je to heavy… Itd itd… Treba to izbegavati ako se može…

Nekako i razumem zašto nema…

S druge strane, i ja bih voleo neki GL somovski štap, mada ovaj moj Super Vivo mi izgleda sve više da i to može biti… Onako sportski, sto bi ti rekao za ove male od 20-30kg :stripii: :hi:… Ja bih te potpisao do kraja života, da ništa drugo ne pecam :stripii: :stripii:…Kod Zetrixa sam video te neke krateze 100-gramce, čini mi se…

Sto se tiče smudja i dziga na Dunavu do 30-40g, ima GL sve sto treba… i više od toga…

P.S… Ja sam imao Reva 18 na 240cm… Meni to deluje štap da može baciti tereta koliko hoćeš ili tu negde…

tutnja

Nisam nešto ni za lakši jig, kad trebam bacati 30g glavu radije promjenim mjesto
Zato volim kašike, težina nebitna, kastmastere, vobler, pa i glavinjare ali rijetko. Zato gledam da nije neki kolac, pogotovo u većim t.b. a aspro mi pokriva manje više sve, odrađuje dobro i vrlo dobro, jig vrhunski, tu je baš 'kod kuće'
Od zetrixa jačih, jedino hellhound ali ih nema na stanju skoro nikad..

P.S. Taj revo mi bio zanimljiv uvijek, moraću malo detaljnije pogledati i sračunati koliko bi me izašao u izradi.

SMT

To nije uopste jeftin štap u prvoklasnoj opremi… 450-500€

A kažu da je GL skup…

tutnja

A iskreno, nije to ni skupo. Dobar blank košta, oprema plus ruke.. Da ga japos mota bio bi još 100-200 gore, imamo i mi vrhunskih majstora koji se ne stide japanaca
Pitanje je samo odgovara li onom što smo zamislili da nam "treba"..

Rap