Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

I ja kažem ali mora tako…

Imam već jednu takvu kombinaciju, prezivecu i drugu… valjda

Sg.Pepper

Pokusaj bijega od Daiwe al nemere! To je jace od njega! Bit ce ti lakse kad si priznas🤣
dec d vej aj lajk it....

SMT

A šta znam, moguće :stripii: :stripii:

Nije za ovu temu, svakako…

Ime tournament garantuje odredjeni kvalitet kod daiwe… Struna, predvez, itd itd… Tournament štap je odličan, cena-kvalitet jedan od boljih koje sam imao… otišao sam ja u pravcu GL…
Tu je i morethan od daiwe, tu je dosta garderobe i razne opreme…  Nemam ništa protiv i dalje…

Sto se tiče masinica, daleko sam od daiwa… Trenutno… Imam jednu i to je to…Sto se mene tiče, moraće poraditi u tom segmentu… Hemijaju dosta u nekom pravcu, koji je meni neupotrebljiv…

Jednostavno, shimano nudi više i ja tu nemam nikakvu dilemu..  Ako sutra bude obrnuto, lako ćemo zameniti :hi:

Rap

Sve je lako kad se ima s cim

SMT

Sve je lako kad si mlad… :stripii: :hi:

tutnja

Citat: SMT  u Veljača 15, 2022, 14:45:51

1 pe nema ali mislim da će 1,2 biti ok… Mozda…

Trebalo bi biti sasvim ok
Malo se ne slažu promjeri, #1.2 je nekih 0.185 kod varivasa, sunline-a, gosena, ovih 0.14 je #0.8
Ako je neka sredina, trebalo bi biti potaman. Mada, ako je za jig i Dunav ne bi ni trebao ispod 1.2, eventualno za čistiji teren 1.0
Ako je za vobler prolazi i 0.8

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

šajzika

A koju si imao tournament spagu?
Jesi vec koristio ovo? Pitam cist da ne ispadne slaba. Ona puca na cvoru od 5.5kg. Nije to malo ali i tvoje ribu znaju biti nemale.
Audentes fortuna iuvat

SMT

Imam neku na stelli, mislim 0,18… otkud znam… nisam imao problema, necujna je …

0,18 debljinq mi gusi ovog malog prototype…

šajzika

Istestirati ces. Vidit ces kak ce se pokazat. 
Audentes fortuna iuvat

SMT

Videcemo… mozda sam pogodio…

Svidja mi se…

json render online

tutnja

Dok ne probaš nećeš znati
Teško je to procjeniti ovako sa slika, iako mi se čini da je bliže pe oznaci nego onih 0.14.. imam neki sunline pe 0.6, po japosima nekih 0.136 mm, jbt pa to ne vidim ni sa naočalama kad treba vezati čvor
Ova tvoja mi ipak djeluje malo ozbiljnije i jače, ali kažem, teško je to ovako procjeniti, a i nebitno.
Bitno da ona posluži kako treba i ispuni očekivaja na vodi, sve ostalo je samo neka naša teorija i "ubijanje" zimskih dana

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

Rap

Citat: SMT  u Veljača 16, 2022, 10:14:58
Videcemo… mozda sam pogodio…

Svidja mi se…

json render online
Sve ovisi o rezultatu,ako krenes vise od 2:0 lomi ga odma od koljeno

Harley

Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Bombonica od dužine i tb
Čestitke i puno uživanja.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk