Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Dravski prijatelju, meni je vrhunac bio gledati reprezentaciju na Euru 2016 i Svjetskom 2018 bez poraza u skupinama. Posebno mi draga u Bordeauxu pobjeda protiv španjolaca sa 5 rezervnih igrača.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

izgubili 1:0. Sad moraju vijati taj gol,napadati a ovi ako iščačkaju neku kontu i spakuju jedan u gostima bit će čupavo. Kako sam shvatio to im je bio jedini u okvir gola. Sad da li do tada ili u cijeloj utakmici nije pisalo. Ljupko je stari poznavatelj Osijeka,i igrao i trenirao tako da me strah šta će taj stari lisac iskemijati.

crni74

Jučer bil na Maksimiru. Otpeljal sam starog na utakmicu. Nije bil valjda već 40 let na utakmici još od ranih 80-tih.
Ljepo se podružili kao otac i sin.
Utakmica bila dobra. U prvom poluvremenu Dinamo ih je razbucal i šteta je da nisu uvalili još koji gol.
Drugo poluvrijeme totalno druga priča. Dinamo je jendostavno stal. Ovi imali gro polušansi. U par navrata su mi baš digli živac.
No i uz takvu igru Dinamo je imal jedno dvije dobre prilike.
Sveukupno ok. Slijedeći tjedan u Norveškoj očekujem prolaz u LP.

majstor

Da, čini mi se da je rezultat bolji nego igra. Vani će odigrati bolje.

majstor

Nije igra za pamćenje ali Dinamo prošao u ligu prvaka. :occasion14:

Mornar Popaj

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

baš mi je krivo zbog  Dinama što su ovaku zajebanu skupinu izvukli..jako teško da če moči biti 3... najtežeg protivnika iz 4 skupine su dobili

pajdo77

Ne vidim ja tu nikakav problem. Naših jedanaest bećara protiv tamo nekih jedanaest. Kao profići ne bi trebali gledati ni kako se koji klub zove niti koliko vrijedi igrač nasuprot njega te njegovo ime. Ne podcjenjivati ni dečke koji igraju županijsku ligu ali ni skinuti gaće pred nekim klubom i imenom a da utakmica nije ni počela. Da su gledali tko ima više love,bolje uvjete rada Hrvatska nikada ne bi bila jedna od najsportskijih nacija Svijeta što je sada. Igraju za Dinamo,za sebe,za narod bez obzira tko je protivnik. Ostaviti srce na terenu,dati svoj maksimum pa ako i nakon toga popiju pet komada zapljeskati dečkima pri izlasku sa travnjaka.  :hi:

Sg.Pepper

Jel gledao neko uvodnu emisiju na nova tv, Slovacka-Hrvatska?
Jel to Cico pijan ko letva dosao u studio ili se meni cini?
dec d vej aj lajk it....

Jožef1

Zar mi nemamo cetarfora osim Petkovića... pa taj je obična sirovina  :uf: Manđo bi već dao barem 1gol od svih Petkovićih pokušaja  :red-card: tjeraj ga napolje - ide mi na živce. Bravo za Vlašića i za ostale  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Citat: Sg.Pepper  u Rujan 06, 2019, 19:39:40
Jel gledao neko uvodnu emisiju na nova tv, Slovacka-Hrvatska?
Jel to Cico pijan ko letva dosao u studio ili se meni cini?
Ne bih se čudio i da je bio poškropljen gemištekom. Koliko znam nije operiren protiv alkohola  :flasica:  :stripii:

Sg.Pepper

I uvali ga Petkovic elegantno  :stripii:
dec d vej aj lajk it....

majstor

Petković nam bio najbolji igrač. Jel smo gledali istu utakmicu?

Jožef1

Jesmo majstore  :hi: međutim prvo poluvrijeme me totalno izludio  sa silnim promašajima :uf: Drugo poluvrijeme druga slika od Petkovića  :clap2: U prvom imao onaj dribling svaka čast ali to se ne smije promašiti  :takoje: Ne kažem da nije dobar klupski igrač, međutim za repku još mu fali ono nešto pa čak bi se mogloreći i na klupskoj razini - da bi prerastao u čudesnog napadača od kojega se očakuje za zabija ali ne jedan iz X šansi.  :hi:

Jožef1

Citat: Jožef1  u Rujan 07, 2019, 09:47:30
Jesmo majstore  :hi: međutim prvo poluvrijeme me totalno izludio  sa silnim promašajima :uf: Drugo poluvrijeme druga slika od Petkovića  :clap2: U prvom imao onaj dribling svaka čast ali to se ne smije promašiti  :takoje: Ne kažem da nije dobar klupski igrač, međutim za repku još mu fali ono nešto pa čak bi se mogloreći i na klupskoj razini - da bi prerastao u čudesnog napadača od kojega se očakuje za zabija ali ne jedan iz XXXL šansi.  :hi: