Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ps

Gledao sam davno na Poljudu ispadanje od Debrecena, ali ovo sinoc je nesto jos gore, nije bilo za gledati, ovaj Hajduk ne vrijedi ni 2 mil.e

majstor

Nisam gledao, ali nemojte me žderati da su ispustili 2 gola prednosti? Opet Dinamo kriv.  :stripii: :stripii:

retfala

Nakon ovog nikad vise necu otici na njihovu utakmicu...ukinio sam trajni nalog za kupovinu dionica...clan sam od 1973god...ispisujem se...teska sramota

nekinho

Ja jučer vidio vanzemaljce  :uf: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf: :uf:
Šta su narkomani uradili od kluba, skupa je ta droga u Splitu... Živila nam Udruga još 1000 godina!
Lipa je previše da iz mog đepa ode u njihovu blagajnu  :no: :no: :no:

majstor

Citat: retfala  u Srpanj 19, 2019, 08:32:05
Nakon ovog nikad vise necu otici na njihovu utakmicu...ukinio sam trajni nalog za kupovinu dionica...clan sam od 1973god...ispisujem se...teska sramota
Ma dobro, dogodilo se. Nemoj sada razhebati ljubav koja traje pedesetak godina zbog jedne loše utakmice. Ja navijam za Dinamo i kad gubi i kad pobjeđuje. Smeta me što hajdukovci uvjek kukaju i uvjek im je netko drugi kriv. Ipak, ovo je strašna pu iona.  :laughing7: 

majstor

miha

Mornar Popaj

Godinama pričam da smjer koji su odabrali nije dobar. Neki od najboljih prijatelja su mi čak i hajdukovi povjerinici za članstvo, ali nažalost ni oni ne vide dalje od nosa Ili ne žele vidjeti. Meni nije normalno da veliki novac skupljen od članarina, u hrvatskoj i inozemstvu, neide Hajduku nego nekoj udruzi, koja pak sa tim novcem polako otkupljuje dionice hajduka, i postaje vlasnik istoga. Neznam kako Vama, ali meni to nije normalno i taj smjer vodi u propast.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

Popaj svaku riječ potpisujem i slažem se u svemu...  :occasion14:

dac

Karma je gadna stvar.... :takoje:   ...što su željeli, to su i dobili....  :takoje: ..."Dabogda sve izgubili..."  :uf:

Mornar Popaj

Ima istine u tome. A poruku sa Čiovskog mosta im nikad neću zaboravit.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Stepa

Citat: retfala  u Srpanj 19, 2019, 08:32:05
Ako ti odustaješ jbga onda ću i ja😂🤣 a kad ih Volem samo zbog Torcide💓💕💞
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dravski pecaros

Ovo doživiti uživo bio bi mi vrhunac moga navijačkog sna  :hello2: :hello2: :hello2:

dravski pecaros

uživo iz Sofije