Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Umjesto da vodimo laganini minimum 2:0 mi se zahebavamo  :uf: Ma koliko treba našima šansi  :sha: A ovi azeri deru li nas deru  :pirate:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

pajdo77

Kao da nismo ista reprezentacija od nekh dan. Evo upravo nam Azarbajdžan spakovo. Bolji su u većem djelu utakmice. Koji im je?

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Jožef1

Pajdo nisu naše zvijezde   :pottytrain1: ništa naučili. Golovi se ne prijenose iz utakmice u utakmicu  :nono: već se treba za svaki bod izboriti junački. Upravo je Lovren pokazao i dokazao zašto ne igra u Liverpolu - nije Klopp ćorav  :no: ovaj prošao pored Lovrena ko da su najbolji prijatelji  :sha: još ga Lovren i lijepo pomilovao  :eek: ja bi im sada dao  :thefinger: plaću.

Sg.Pepper

Kod nas je to normalno! Igramo toplo hladno. A i kad dodjes kao 2.repka svijeta onda svi grizu kao i mi prije, usremo protiv Malte a pobjedimo nekog iz top 5, velik je motiv igrat protiv protiv “favorita” Nije nista gotovo samo steta! Previse solira Petkovic, Rebic u drugom slabasan! Mislili su da ce ovi sami sebi dati gol!
dec d vej aj lajk it....

majstor

Jbg ostaje žal, ali to je sport i naš balkanski mentalitet. :clap2:

Jožef1

Citat: Sg.Pepper  u Rujan 09, 2019, 19:09:43
Kod nas je to normalno! Igramo toplo hladno. A i kad dodjes kao 2.repka svijeta onda svi grizu kao i mi prije, usremo protiv Malte a pobjedimo nekog iz top 5, velik je motiv igrat protiv protiv “favorita” Nije nista gotovo samo steta! Previse solira Petkovic, Rebic u drugom slabasan! Mislili su da ce ovi sami sebi dati gol!
činjenica je da smo druga repka svijeta ali to ništa ne znači. U drugom poluvremenu Azeri nisu morali gristi, toliko smo loše odigrali   :angry5: Ma ne uzima nas više nitko ozbiljno  :icon_scratch: žalosno je to  :icon_scratch:

Sg.Pepper

Lose da, nezainteresirano! Dalic je napravio veliku grsku sto nije mijenjao nakon 50-60min kad je vidio da nekima neide!
dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

juče smo napravili povjesni uspije  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: utakmica ludilo dva puta gubili i vračali se prekrasnim golovima  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-futsal-heroji-sve-nas-ovo-podsjeca-na-uspjeh-u-rusiji/2115945.aspx

Jožef1

Citat: dravski pecaros  u Rujan 13, 2019, 07:22:15
juče smo napravili povjesni uspije  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: utakmica ludilo dva puta gubili i vračali se prekrasnim golovima  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-futsal-heroji-sve-nas-ovo-podsjeca-na-uspjeh-u-rusiji/2115945.aspx
Svaka čast za ove mladiće  :ok:  :hi: ima Hrvatska sportaše za budućnost. To su upravo pokazali i ovi dječki, samo hoće li to osim nas "malih" ljudi netko u HR-u cijeniti  :sha: mislima na Šukera i društvo.... :angry5: Trenutno osim futsala (puno sam ga igrao) mene zanima NK Osijek  :icon_thumright:  :headbang: i Milan.

dravski pecaros

sutra 14.9 u 19 h je finale ko nema sport klub vamo bi trebao biti prijenos

https://www.uefa.tv/

Jožef1

Citat: dravski pecaros  u Rujan 13, 2019, 19:58:05
sutra 14.9 u 19 h je finale ko nema sport klub vamo bi trebao biti prijenos

https://www.uefa.tv/
Hvala dravski pecaros  :icon_thumright:  :ok:

majstor

Zet javlja da Maksimir gori. Bravo za tri gola Dinama. :hi:

dac

Ne umanjujući odličnu igru Dinama i vrhunsku stručnost Bjelice, ne mogu da se ne zapitam, pa kako su ovi bili treći u Italiji, pa kakvi su onda ostali.....  :sha:  :uf:

Jožef1

Citat: dac  u Rujan 18, 2019, 21:46:25
Ne umanjujući odličnu igru Dinama i vrhunsku stručnost Bjelice, ne mogu da se ne zapitam, pa kako su ovi bili treći u Italiji, pa kakvi su onda ostali.....  :sha:  :uf:
Bez obzira što sam lokal partiot NK Osijek  :ok: svaka čast Dinamu  :clap2:

Mornar Popaj

Pozdrav sa sjevera
Nemojte se čuditi
Dinamo je ozbiljan klub #hvalaTata
Pobjedili smo mi i jače ekipe od Atalante

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.