Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Maroko je igrački ujednačena reprezentacija a posjeduju kvalitet..

Igraju bez nekoga pritisaka i to se vidi na njihovoj igri...

Zamjene su Francuzi favoriti broj 1.

Napadački što kaže SMT su vrhunski milina ih za gledati..

Vezni red isto imaju kvalitetan jedino malo obrana im šteka , golmana isto svjetske klase imaju

Harley

Preskočio mi pacemaker kada su nam sada poništili drugi gol

Šteta dobro smo igrali
Poslano sa mog Pixel 9 Pro XL koristeći Tapatalk
Living your dreams, do not dream the life

No

:uf: ja sam bio na korak da mi pacemaker ugrade

ossa

Mrzim VAR suđenje.
Naidju krize, drukcije grize...

dravski pecaros

Ako se gleda cijela utakmica bili smo bolji,u 2. poluvremenu smo igrali onako kako bi Hrvatska trebala ..

Nismo imali sreće ,žao mi je što nismo prošli pa protiv Španjolaca kako bude ..

Ali potez večeri je dodjela nagrade za igrača utakmice ..

Samim odabirom Ronalda je potvrđeno da se pogoduje nekima

SMT

Citat: dravski pecaros  u Srpanj 02, 2026, 20:32:20 Maroko je igrački ujednačena reprezentacija a posjeduju kvalitet..

Igraju bez nekoga pritisaka i to se vidi na njihovoj igri...

Zamjene su Francuzi favoriti broj 1.

Napadački što kaže SMT su vrhunski milina ih za gledati..

Vezni red isto imaju kvalitetan jedino malo obrana im šteka , golmana isto svjetske klase imaju

Pa kad vidis ovo Mesijevo setkanje po terenu, koje traje godinama unazad... I ovaj Ronaldov egoizam na svakoj utakmici, tu plasticnu i napetu facu koja govori samo "ja ja ja"... Normalno je da nam se svidjaju momci koji se loptaju...

Nocas je bila utakmica u kojoj Hrvatska nije bila losija... Portugal ima 4 osvajaca lige sampiona u timu, Ronalda i jos neke vrhunske igrace... Trebalo bi kao da je ok, ako se ispadnes od njih... Ja nisam sigurqn da to treba gledati tako. Prvo poluvreme je bilo dosadno, u drugom se igrao totalni fudbal u kome je Hrvatska bila bolja... Zao mi je sto Livakovic nije skinuo penal Ronaldu. Josko Gvardiol je odigrao celo prvenstvo lose ali on momak ima samo 24 godine, ne treba da se lome kola na njemu... jos mu je i ponisten izgleda regularan go...Meni je Kovačic najveca enigma, pored neverovatne karijere kao da nije pokazao sav svoj potencijal kroz nju... Kakvu covek ima promenu ritma i korak, neverovatno. Pored smene generacije, Hrvatska parira svima ako je to neka uteha... Igra fudbal...

Dalic treba da ostane iako je uradio sve sto moze od kako je selektor... On donosi mirnocu timu, skroman i umeren covek u izjavama, fokusiran na ono sto najbolje zna... bez obzira na ovaj rezultat, njegov rad se vidi... Ko hoce da vidi...

Sg.Pepper

Trebali bi svi odbiti igrati dalje i do klinca vise!
Od tog narančastog majmuna je jedino gori onaj majmun na celu fife koji mu se uvlaci u dupe, hebali se njih dvoje!
dec d vej aj lajk it....

SMT

Jirgen Klop kaze: Dva lika koji se ne razumeju u fudbal, ne bi trebali da se mesaju u njega...

Sto se tice Klopa , vraca se fudbalu... on i njegova harizma trebaju fudbalu, ne samo Nemackoj...

Haland je "oduvao" Brazil... demostracija snage i sile, protiv brazilskih stopera... Dva superstara sinoc... Jedan je Vinisijus, drugi Haland... Sve se sinoc vidi, ko sta donosi svojoj ekipi...

Nadam se da ce Anceloti ostati i dovesti Brazil za 4 godine ili njihovu igru, tamo gde pripada... Ovo mi je mucno za gledati celo prvenstvo...

Sg.Pepper

https://www.index.hr/sport/clanak/maradonino-prorocanstvo-najavio-je-tocno-ovo-sto-se-dogadja-na-spu/2809052.aspx

Legenda je sve rekao jos davno!
Sinoc sam bio za Brazil zbog onog Norveskog smeća od sudije i zbog Don Carla! al da su ih ovi sjevernjaci odpuhali, jesu!
Danas za Spanjolsku pa kako bude!
dec d vej aj lajk it....

SMT

Pa gledao sam Spaniju juce... Verovatno je to vrh fudbala ili trenerskog umeca, taj posed lopte i drzanje iste u nedogled... Meni licno to toliko dosadna igra, bez rizika,nikako da krenu u napad... levo desno 1000 puta, pa nazad... sve neki prefinjeni tehnicari...

Verovatno ja to ne razumem!

Na kraju mi i zao bilo sto je Portugal ispao...

Tramp ponistio crveni karton, Belgija unistila Amere...

baka

Uvjerljivo najgore i najodvratnije svjetsko prvenstvo do sada, barem što ja pamtim.
Suđenje katastrofa, navijanje katastrofa, pauze za reklame užas. Na tribinama izgleda samo bogataši koji se naslikavaju i mogu platiti 1000 i više eura za kartu.
Ona najgora amerikanizacija nogometa što postoji, dno dna.
Padne gol, oni puštaju pjesmice, ma boleština.
I da mi plate sve i put i kartu i hotel, prvi put u životu uopće me ne privlači da budem tamo.
Ubili su totalno onu navijačku atmosferu.
Fifu i onog narančastog kretena neću ni komentirati.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ossa

Egipat opet 2:0 , posle skandala sudije i VARA , sramotno sudi protiv Egipćana.

No

Egiptu su poništili regularan gol za 2;0
Trampizirano prvenstvo svakim danom ubija nogomet.
Sve gubi smisao

ossa

Da bi jebeni messi i argentina isli dalje. Super je 6 golova na utakmici. Ali priznato je samo 5.