Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Mađari užasni, a mi igrali koliko nam je trebalo  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Kako je bilo receno za nas jedan strani izbornik.. Hrvatska je europski brazil, mozemo izgubiti od bilo koga, a mozemo pobijediti i svakoga.. Tako i je

pajdo77

Popuše na kraju prvog poluvremena ko zadnji balavci. Pa kod njih igraju dečki iz druge i treće lige ALO. Mi drugi na Svijetu. Dvije hebene utakmice ne mogu sastaviti u par dana a da igraju kako treba. To treba ko u hokeju mjenjati cijelu postavu iz utakmice u utakmicu jer očito igaju ko za ćevape za sada. Srolje.

Sg.Pepper

Uspavali se dobili gol poslje faula koji ovo Nizozemsko oko sokolovo nije sviralo, ajd to jos i mogu progutat, al ovog Velu nemogu, taj lik je nesreca i to samo takva! Kad on kaze samo da ne dobijemo gol onda je 90% da ga fasujemo samo tako! Njemu treba zabranit pristup mikrofonu bar dok ja gledam! Sad sam mu reko pa nek si misli!
dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

Sg.Pepper suđenje katastrofa ali realno u čist penal Lovrena ... :takoje:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

retfala

Nemozemo bez bokova...jedvaj katastrofa...opet neigramo...kad sam vidio ona dodavanja na basoj polovini kod vodstva 1:0...znao sam da cemo dobit gol...nikad u kvalifikacijama nismo uzeli 6 bodova iz dvije tekme...

Jožef1

Ma pustimo suca. Gol ide Lovrenu na dušu, ovag ga se otarasio ko balavca  :uf:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Stepa

Citat: retfala  u Listopad 13, 2019, 21:50:13
Nemozemo bez bokova...jedvaj katastrofa...opet neigramo...kad sam vidio ona dodavanja na basoj polovini kod vodstva 1:0...znao sam da cemo dobit gol...nikad u kvalifikacijama nismo uzeli 6 bodova iz dvije tekme...
To cijelu tekmu ponavljam igrali sa dva igrača manje Jedvaj, Barišić svaka lopta unazad :violent1: :violent1:
Po prikazanom išli su na bod :red-card:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mlb

Sve mogu progutati , suđenje , umor ... ali šta taj Jedvaj radi u reprezentaciji to mi nikad neće biti jasno!  :dontknow:

pajdo77

Možda tu i nije kraj lošim vijestima. Tko zna kako će još odigrati kod kuće. Od njih me ništa ne može iznenaditi. Znam samo da ako netko čuje da sam gledao utakmicu,dođe i zatuče me lopatom. Nisam ja svoje živce našao na ulici. Ma samo da je sinoć čvokalo,klinac bi ja došao gledati utakmicu. Drugi put ću biti pametniji pa otići na vodu kad se počnu intonirati himne. Kad se vratim pogledam rezultat i bog te veseli.

majstor

Igramo sistem "Lako ćemo". Jedna utakmica super, druga nikako. U svakim kvalifikacijama nam kidaju živce i igraju nekakve majstorice i jedva se plasiraju. Već smo navikli. :laughing7:

Sg.Pepper

Citat: pajdo77  u Listopad 14, 2019, 06:38:38
Možda tu i nije kraj lošim vijestima. Tko zna kako će još odigrati kod kuće. Od njih me ništa ne može iznenaditi. Znam samo da ako netko čuje da sam gledao utakmicu,dođe i zatuče me lopatom. Nisam ja svoje živce našao na ulici. Ma samo da je sinoć čvokalo,klinac bi ja došao gledati utakmicu. Drugi put ću biti pametniji pa otići na vodu kad se počnu intonirati himne. Kad se vratim pogledam rezultat i bog te veseli.

Znaci ipak cvrka, ha? :stripii: :stripii:
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Ma jok al bolje mi blejit u Dravu nego u tv