Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Treba danas pročitati naslove Italijanskih novina. Pa ovi će ih razapeti.

dravski pecaros

svaka čast igračima i Bjelici koji je napravio vrhunski posao u 2 godine u Dinamu ... Tek sad se vidi koliko je Dinamo bolja momčad od kada nema mamiča  :hi:

majstor

Dravski - nemoj se ljutiti ali ja mislim da je on sveprisutan i sve odlučuje i dalje. To je moje mišljenje.  :baba: Samo se ne petlja u sastavljanje momčadi. Svejedno je napredak vidljiv i više nas ne napucavaju u Europi. Bravo za Dinamo.  :occasion14:
Popaj ti si bio na utakmici? Sigurno je bio užitak gledati kako rasturaju skupe Talijane i to uživo.  :hi:

Mornar Popaj

Sve skupa je neopisivo.
A za Zdravka se ne brinite, čvrsto drži uzde u svojim rukama i mudro dirigira orkestrom.
Hvala mu na srebru iz Rusije i Dinamovom proljeću.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Upravo na vijestima javljaju da je Skender podnio ostavku. Šta će od toga svega ispasti vrijeme će pokazati. Gubimo tekme koje bi trebali dobivati pa onda grebemo protiv "velikih",sve već viđeno. Fali Osijeku ono "nešto" da sastavi par utakmica,puno je tu oscilacija u igri od utakmice do utakmice a nije sve ni do trenera.

Jožef1

Citat: pajdo77  u Rujan 21, 2019, 15:49:16
Upravo na vijestima javljaju da je Skender podnio ostavku. Šta će od toga svega ispasti vrijeme će pokazati. Gubimo tekme koje bi trebali dobivati pa onda grebemo protiv "velikih",sve već viđeno. Fali Osijeku ono "nešto" da sastavi par utakmica,puno je tu oscilacija u igri od utakmice do utakmice a nije sve ni do trenera.
Nema u Hrvatskoj velikih klubova  :no: Ima nalih i još manji, zato nam se čini da ima par velikih (kvalitetnih) klubova. Hrvatska nogometna liga je na razini -po kvakiteti- nekadašnje druge lige  :icon_scratch: A točno je da imamo dobre, vrhunske igrače u ovoj jadnoj ligi - samo je veliko pitanje njihova sudbina, jer meneđeri su prodane duše  :angry5:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

polako ali sigurno pravda širi svoje prste... :occasion14:

U pozadini svega nalaze se Šukerove posudbe Mariju Mamiću, sinu Zdravka Mamića, iz 2015. godine. Riječ je, da stvar bude zanimljivija, o novcu uplaćenom kao jamčevina za izlazak Mamića iz istražnog zatvora.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/davor-suker-duzan-6-milijuna-kuna-drzava-mu-je-sjela-na-penthaus/2119235.aspx

pajdo77

Čitam da je Kristijan Panući,bivši Italijanski nogometaš kandidat za trenera Osijeka. Nisam siguran da ćemo se njime usrećiti. Vodio Albaniju 15 utakmica-4 dobio i to protiv slabijih repki.
U Palermu dao otkaz nakon mjesec dana,dakle vodio ga par utakmica. Livorno vodio 36 utakmica i đenja. Koji će nam taj? Samo će ispremještat igrače po nekoj svojoj viziji,tu ćemo leć par utakmica,napravit nemir u svlačionici i onda sa nekom otpremninom ajd dalje. Valjda uprava zna šta radi.

Jožef1

Ja sam navijač -lokal patriota Nk Osijeka  :icon_thumright: uprava kluba nema pojima što radi  :no: dovodi neke ne deformirane trenere te ispada, igrači "loši" i stvara se neprihvatljiva atmosfera među igračima .... Ima osijek solidne čak i jako dobre igrače  :icon_thumright: nije istina da nema trenera znalca koji bi za neku  x -sumu $ došao u klub.  ma, naša posla  :hi: :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

ljuska

jel ima neki link za dinamo

pajdo77

Rano vodstvo naših. Bolje nije moglo početi.

No

Al je moglo još bolje završiti, iako 3;0 je ok
:toothy9:

dravski pecaros

raduje me na koji način se dočekala reprezentacija i dokazalo da su oni sa čiova u velikoj manjini.... :occasion14:

silure

Nismo mi bili toliko dobri koliko su mađari bili loši, ali nismo bili ni loši naravno..raduje me rezultat,ali za neke jace protivnike falit ce nam vise od ovoga, a vjerujem da ce biti kako vrijeme odmice i kvalitetnije igre, bar se nadam