Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Mene Nidža zarazio sa ovim govnetom...

A to sto ne možemo da na njega imstaliramo aplikaciju za bove i sto lutamo po magli, ko nas j...e...

A biće možda još neka dobra fotografija, sa Dunava... ko zna....

maverick

Namjerno si uzeo taj mobitel da mossi ne vidi di pecas  :stripii:  :stripii: Mossi brate radi aplikaciju i za ajfon  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Za pecanje je Nokia 3310. Koliko vam ih je do sada popadalo u vodu? Za Duksona znam da po sezoni ode jedan...i to ako pazi na njega😂

SMT

Duxon je nervozan na gasu... prešao sa onog Sharka na ovu besnu Yamahu pa samo odvrce... leti sve sa čamca... :hi:

P.S
Ne da mi se u sonar gledati, pa ne uzimam... lakše mi slati poruke sa telefona... Tako i prolazim na pecanju. :stripii:  :stripii:

mossi

Citat: maverick  u Lipanj 28, 2023, 14:18:51 Namjerno si uzeo taj mobitel da mossi ne vidi di pecas  :stripii:  :stripii: Mossi brate radi aplikaciju i za ajfon  :stripii:
GpsLAT ni na koji način ne prikuplja informacije o korisniku. Google na developer konzoli ima nešto informacija o aplikaciji tipa:

1. Verzija Androida
2. Verzija same aplikacije
3. Zemlja u kojoj je registrovan uređaj
4. Broj zaglupljivanja aplikacije

Tako da možete slobodno da ga koristite, ja ionako pecam uglavnom iz sobe.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

hranki

Stigle igračke za soma

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

hranki

Još samo da nadem soma u Dravi :stripii:

retfala

hranki

Žao mi tek ih sam uzeo  :stripii:

Slave

Slave