Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Thechoki

DA ovde ne duzimo otvoricu novu temu Westin,vec sam pisao nesto o njihovim silikoncima.
Lovni su kvalitetni,samo su malo skuplji.

dravski pecaros

Biti će u subotu emotivno,vjerovatno i suza ipak je puno vremena 25 godina od prvoga posjeta prošlo..

Prva ljubav zaborava nema..može drugi biti ljepši,moderniji i udobniji ali nikada neće biti ono što je bio on ..Porazi i pobjede ...Sreća i tuga ...

🤍 GRADSKI VRT 💙

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/video-ovo-je-kraj-jedne-ere-osijek-se-emotivnim-videom-oprostio-od-gradskog-vrta/114072

jurajurajura01

Ne znam u koju rubriku da stavim ali dobra cijena za onog koji zeli pecat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koja je to veličina i ime radnje molio bih. Ja na mobu tek nešto nazirem.

Kugla

Citat: jurajurajura01  u Lipanj 07, 2023, 09:33:30 Ne znam u koju rubriku da stavim ali dobra cijena za onog koji zeli pecat

U kojoj je to radnji?

miha

jurajurajura01

Saran trgovina il kako se vec zove kod bijele lade
Prologic rola 5000 ili 6000 velicina

pajdo77

mossi

Jeftinije od Westina..
Penzionerski.. 60L

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Veseli stroj je najbolja investicija koju sam ja vidio na ovom forumu. Neka ti bude što više u pogonu.

mossi

Hvala Pajdo, godinama se za*ebavam sa odnesi donesi. Sad je moj, portabl. Stane u gepek ceo i još mesta ima. To što je 60L meni ne predstavlja nikakav problem.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Imam kazan od valjda 120...zelje...volje i nesto znanja imam...ali ubise me ovi moji prijatelji...Kaze Buhin ako s pelinkovca predjemo na rakiju da je igrica gotova  :stripii:  :stripii:  i tako godinama...ni ne pokusavam.... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

maverick