Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

crni74

Evo danas isprobani i pale su prve žrtve. ;D
Ovi ul Supercontinent račići bolesno dobri. Odlično rade na laganim glavama, lako se montiraju na ofset mikro udice, mekani i nadasve lovni. Cijena stvarno sića. Paketić od 15 komada 2,40 E. Ubol ih bez shipinga. Dostava u extra brzom roku od 15-tak dana. Topla preporuka.

Slave

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zlatokosi

Da se i ja malo uključim u temu... :glasses9:

ivan 84

I ja se ponovio malo,neka akcija bila :uf:

:icon_scratch:
I tata bi sine...

Mornar Popaj

I ja naletio na -30 % za ovaj vrhunski kišni komplet. Hvala SMT za info iz prve ruke.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

zlatokosi

Ubit će nas te akcije... :stripii:

rale2505

Malo obnovili zalihe.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

zlatokosi

Slave

SMT

Gde ovaj svet ide... Ja danas pazario neke gvozdene elemente na struju, valjda se to bela tehnika zove... ne razumem se nešto u to, ali prenos na veš mašini brzi, XG!

Uglavnom, jedan taj uređaj košta koliko i stella... Zamisli ti to... 30-40 kg nekog bezveznog gvoždja sa ležajevima kao felna od auta da košta kao 270g nekog prefinjenog materijala iz Japana...

Bzv :hi:

dravski pecaros

Malo ciljano za soma ,struna je 0.20mm 37 lb valjda će biti dosta :occasion14:

im84

Big L (Monkey Lures) - Solution Statement, 2.40m, 10-40g

#foxrage
#fox_rage_fishing

Slave

Sve pohvale za člana "Boza", već koji put trgujemo i uvek sve bude po dogovoru :clap2: 

Uz mašinicu stigla i majca na poklon da malo reklamiramo njegov youtube kanal "River hook:ok:

SMT

Budala, kupio dozvolu!