Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

oto

Skoro sve zalihe sam potrošio. Srećom našao omiljeni dekor.

Slave

yamaha interface cable

Slave

madmax

Stoje mi te orke u kutiji nikako da ih barem probam, ali stoje tako ima 2 godine

ljuska

Uletilo po blagdanskoj cijeni

ljuska

Pramčani 65 libri daljinsko upravljanje

mossi

Ja umalo da izborojim 3k eura za 55inchni pramčani, ali sva sreća pa dva puta meri jednom seci, ispalo je da od one moje šajbne  morao bi otići suviše ukoso, a onda bi ulazio u susedni vez. Što bi moglo da izrodi problem koji nikom ne treba.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Ljuska čestitam...a mossi sta si mjerkao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ovaj, bio u NS sa novcima u džepu. Sva sreća pa smo ga izmerili u radnji.

Još uvek sam u toj priči ali tek kad rešim neki 200Ah LifePo4 akumulator. I svu prateću opremu.

mossi

Jedan od problema je mi u Bucovu (deo marine) nemamo struju.

Mornar Popaj

Malo se ponovio u nove signalizatore.
Rade posao po noći i pred zoru, kad se najsladje spava.

DAM MADCAT Smart alarm set 4+1

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

SMT

dravski pecaros

Kupio i ja fider nek se nađe  :uf:  :stripii:

feederaš

Dravski dobro došao u društvo  :icon_thumright: sa feedederom pokriješ cijelu lepezu pecanja. Ja sam imao od D.Gabora Big River 100-300g od 360 i dao sinu, on sa tim štapom lovi somove 5-7 kg. iskreno meni njihovi štapovi nisu "lelgli", što ne znači da nisu kvalitetni. ostajem pri Cormoranu GF PRO. Čestitke i puno sreće sa štapom.  :icon_thumright:

pajdo77

Sada si Dravski gotov. Kad kreneš nema natrag. Dinamična vrsta ribolova,nemaš praznog hoda a kada ju navučeš na mjesto hranjenja pa počne pecati svake 2-3 minute milina. Štap ti je odličan.