Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

Pajdo..
  ...čestitam situaciju  :hi:
.. :baba:

dravski pecaros

Malo popune silikonac

U Kapitalcu trenutno popust na većinu Relax silikonac 30-40%

Slave

Najbolji mirisi za auto  :notworthy:

Baš dosta dugo traje taj jedan i skoro se ne vidi u autu kad se postavi.

maverick

Nisam nikad ni vidio takve a kupujem cesto mirise  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slave

Citat: maverick  u Veljača 28, 2025, 07:23:23 Nisam nikad ni vidio takve a kupujem cesto mirise  :uf:
Ni ja ih do skoro nikad nisam video. Kada sam bio kod kuma u Nemačkoj, dok me je vozio, osetio sam da nešto lepo miriše, ali nisam video odakle dolazi. Nisam ni provalio gde mu se nalazi taj miris dok mi nije pokazao. Sledeći put, kada je dolazio za Srbiju, doneo mi je jedno pakovanje. Konačno sam stavio poslednji i krenuo u potragu da vidim da li može da se nabavi kod nas. Jedva sam pronašao posle par dana traganja – neka radnja u Beogradu ih ima i jedini su u Srbiji koji ih prodaju. Poručio sam im poslednja tri pakovanja sa stanja. Trebalo bi da im uskoro stigne nova tura, ali ova tri pakovanja će mi trajati bukvalno celu godinu, jer zaista jedan traje jako, jako dugo. Nije ni skupo, jedno pakovanje je oko 4 evra.

pajdo77

Uzeo danas u Lidlu vodeni kamen granulacije 1000-6000. Cjena simbolična-7eura. Sasvim ok za tu lovu navuče kuhinjske noževe. Tko još zna malo navuć štrajherom dobra kupovina. Sliku mi ne da staviti ali imate ju u Lidlovom najnovijem letku.

dravski pecaros

Poklade su, poklade su i ludi su dani  :uf:

Ukazala se prilika koju nisam mogao propustiti

mossi

Čestitam Dravski!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Bome čestitam, ode Dravski u ozbiljne varaličarske vode  :clap2:  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Ode Dravski sve bliže psihijatriji  :stripii:  :stripii:

maverick

To se kaze...dobro dosao u klub  :stripii:

SMT

Izmedju TP i Certate 24, savetovao sam dvoje ljudi ovde na forumu da kupe certate! Nije onda u redu da ja kupim TP. A svakako od daiwe imam samo nalepnicu u čamcu i čizme... Evo onda i trece za delove i da plačemo zajedno!

Sg.Pepper

Vec sam se zabrinuo za tebe da si izgubio ono nesto i presao na shimano skroz, ali sva sreca pa si se vratio na pravu stranu🤣
Cestitam kupovinu
dec d vej aj lajk it....

SMT

Uz certate i novi dres...

Ovde jedan nas uvazeni clan foruma mi je prepustio, jedno fino parčence garderobe! :hi:
 Kisni su dani, bice i neka proba uskoro...

pajdo77

Kakvo je vrijeme isplatit će ti se za tri dana. Kao da smo u Kišnoj šumi zadnjih dana a ni oni pred nama ne donose ništa bolje.