Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Čestitam :hi: !

Jedna od boljih kupovina, bar kod nas! Nije jeftin, nije preskup- nesto izmedju! A dobar... Odes u radnju, imas 10 izlozenih modela, treses, drmusas, probas bar malo steci utisak o stapu... i na kraju kupis... nema kupovine, na nevidjeno... poslusas sebe... Malo li je :hi:

E, masinica ce tu biti zadatak za pogoditi... to su ultra laki stapovi, bar oni manje gramaze...treba tako nesto i odabrati... Da ne guši masinicu! Aj srecno sa kompletom!

hranki

Bacio se u trošak :stripii:

maverick

Koliko se troši za pribor izgleda da ide smudj bolje nego se priča  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Idemo u ponedjeljak provjerit
Ideš samnom
 :stripii:  :stripii:

maverick

Mogu poslije posla...taman dok nadjes ribu eto me pred mrak da ulovim nesto  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

SMT

Ja mislim jedno 35-40-ta po redu... ako ne i koja vise... Sto ce reci samo koliko godina imam, uzas :uf:  :hi: !

Kod nas je sve iskrivljeno, pa tako i kupovina dozvola! Realan ako jesam, to malo i vredja inteligenciju!

Nego, ja skupljam te stare dozvole, pa sam kupio i ove godine! Kao sto u " nadrealistima" nisu primili platu 14 godina, tako i mene nisu kontrolisali otprilike toliko!

Aj sta ima veze, 7 crvenih... Vamo, camac, motor, stella, GL-ovi a nemam dozvolu... ubi sramota...

maverick

Koliko ribe uloviš...dvije da platiš...malo je  :stripii:  :stripii:  I ja nikako da odem...ne idem na vodu pa ni nije neki bed...ali moram...

crni74

Već par godina mi je muha tiha patnja i konačno sam prelomil.

dravski pecaros

Malo glavinjara po preporuci SMT

5.5 cm 10g i 15 g

Ja sam još uzeo da probam

4 cm 6 grama

U primopredaji sam i upoznao druga sa foruma Ossa kojemu još jednom zahvaljujem  :occasion14:

dravski pecaros

Našao danas u Lidlu

3 komada u pakiranju 10 e

Jako dobro izrađene mogu se povezati da se nose sve 3 zajedno ..

Dimenzija kutije 32x22x6cm

Tićo

više kupovona iz dosade😁😂

dravski pecaros

Juče je Black swan dobio mašinicu koju zaslužuje
Daiwa Certete 4000 LT

pajdo77

Ja ne mogu mjesecima staviti sliku,čestitam kupovinu u svakom slučaju :ok:

Blade78

Pajdo nam se ponovio ali nemoze uploudat slike