Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Auuuu sta ti decko radis?  :baba:
 :clap2:
Samo stap je vrlo ozbiljan da ti kazem. Bice komplet bombonica.
Naidju krize, drukcije grize...

dravski pecaros

ossa

Ja moram onda skinuti masinicu da pecam samo sa namotačem.  :stripii:
Naidju krize, drukcije grize...

dravski pecaros

maverick

Top komplet  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

To je od mene to što sam htio i uspio realizirati novcima od prodaje pribora i nekih stvari koji mi nisu potrebne

Black swan 257 cm 16-56 g + Daiwa Certate 4000LT

Black swan 232 cm 10-36 g + Daiwa Exsit 2500PC

tutnja

Stigle i neke mrdalice s alibabe, plus malo "kastmastera" ako se pojavi bucov negdje..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

pajdo77

Stiže kraj lovostaja na soma. Ja napet ko hozntregeri,u niskom startu. Danas malo do radnje a ono durbaher 80 centi. Pa hebemti to je 6 bivših kuna komad.Hoćemo skoro kredit dizati da imamo za zabaciti jednom na dva štapa? Sve čekam kad će biti jedan durbaher-jedna kugla sladoleda u Dubrovniku.Luda kuća.

maverick

Lopata..rit..i kopanje glisti.. :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja soma pecam na školjku ili lignju i ni na čega drugo pa me zato i iznenadila cjena durbahera jer ih ne kupujem. Ja sam nagađao o cifri od možda 2-3 bive kune po komadu kad ono 6 kuna. Da ih je lako kopati i pronaći sigurno nije. Blato,komarci,fizikalija. Tko zna koliki je dio od toga što kopa,njemu vjerovatno malo

dravski pecaros

Ne kopaju oni durbahere tome vata u postavljena gnijezda ..

No

Ljeti je keder za smuđa u prednosti pred silikoncem, a pošto se to meni ne da kupio sam silikonce za muvanje
Ili pokušar ću na muvanje ovim silikoncima
https://ibb.co/JWcSvxnt

Harley

Citat: No  u Lipanj 21, 2025, 13:09:44 Ljeti je keder za smuđa u prednosti pred silikoncem, a pošto se to meni ne da kupio sam silikonce za muvanje
Ili pokušar ću na muvanje ovim silikoncima
https://ibb.co/JWcSvxnt

Ako trbeas silikonaca dati cu ti ja 20ak komada , znam da nemas puno, mozda jedno 300 komada sigurno imas, jbg to ti je malo pa kupi jos :violent1:
Living your dreams, do not dream the life

No

:uf: 300 komada!?!
Toliko nosim uvijek sa sobom, pa i onda kada idem u crkvu, a koliko sveukupno imam, to ni moja žena, koja inače sve zna, ne zna!

:stripii:

maverick

Dropshot i texax rig su dvije odlične tehnike...nešto izmnedju njih uvijek pali na pretragama mirnije dublje vode pune panjeva uz samu obalu ...bar sam imao takva iskustva...Odavno nisam ni pokusao loviti na taj nacin...eto kad vidim ove tvoje silikonce onda se sjetim. Bilo je zavezi se za panj...pretrazi okolo čamca...pa slijedeci...pa slijedeci...onda je to prešlo u muvanje i kasnije je prešlo u ništa  :uf: